Zoeken... Een moment geduld a.u.b.

search
favorite_outline favorite

De Voorde met koetshuis, portiershuis in Rijswijk

star star star star (3)
Van Vredenburchweg 985
2285 SC, Rijswijk (Gemeente Rijswijk)
Zuid Holland
Publicatie: 19691126
Rijksmonument ID: 20082
Bekijk wikipedia

Recensies (3)
  De Voorde met koetshuis, portiershuis De Voorde met koetshuis, portiershuis
  Van Vredenburchweg 985, Rijswijk, Zuid Holland, NL
 • star star star star
  3
  Ik ben nu wonende in het tuinders huis (nr 987). Ik woon hier samen met mijn huisgenootje via adhoc. Wij hebben onwijs veel liefde voor het huis en besloten het zover we kunnen het verder op te knappen. Als de gemeente het huis echt wilt laten bestaan kunnen ze in samenwerking met ons veel bereiken. Het grootste probleem is de lekkage in de kelder. Wij willen gratis alle schimmel schoonmaken, maar om nieuwe schimmel te voorkomen moeten er wel echt nieuwe verwarmingen in de kelder geplaatst worden en de stroom moet gecheckt worden. Wij hebben een paar stopcontacten onschadelijk gemaakt aangezien deze doorbranden op de mdf houten achterwand. Ik en mn huisgenootje willen ,ondanks dat wij niet weten tot hoelang wij hier mogen wonen, het huis weer tot leven brengen en veel liefde geven. Als er hulp nodig is bij de buren helpen wij ook graag. Want deze woningen verdienen zorg en liefde!
 • De Voorde met koetshuis, portiershuis De Voorde met koetshuis, portiershuis
  Van Vredenburchweg 985, Rijswijk, Zuid Holland, NL
 • star star star star
  4
  Wij zijn het volledig met de heer of mevrouw Van de Bundt eens. Daarom spannen wij ons als bewonersgroep al sinds 2016 in voor de stijlvolle restauratie en herbestemming van de buitenplaats De Voorde. Misschien is het aardig voor deze bewoner, om ons plan B te downloaden van het internet en te lezen wat de plannen zijn, die wij aan de gemeente hebben gepresenteerd. Houd moed, er zijn onderhandelingen gaande!
 • De Voorde met koetshuis, portiershuis De Voorde met koetshuis, portiershuis
  Van Vredenburchweg 985, Rijswijk, Zuid Holland, NL
 • star star star star
  1
  Als bewoner sinds 1951 tot in de 90’s doet het mij veel verdriet de opzettelijk lijkende verloedering van dit eens prachtige object aan te moeten zien. Heeft de gemeente Rijswijk het plan om het zo ver te laten verslonzen dat het niet meer te redden is en dat ze vervolgens het park en omstreek een andere bestemming geven zodat ze een ontwikkelaar blij kunnen maken met het bouwen van nog meer dure bungalows voor de “ welgestelden “ zoals iets verderop ? Ik vind het een crime !
In de buurt