Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Voormalig schoolgebouw. Pand met lage verdieping en pannen zadeldak. Aan de voorzijde, te weerszijde van de poort, twee uitbouwsels onder zadeldaken met cordonlijst, getoogde vensters en getoogde deur .. in Bloemendaal

Gebouw

Kerkplein 25
2061JD Bloemendaal
Noord Holland

Bouwjaar: tweede kwart 19e eeuw 1825 tweede kwart 19e eeuw


Beschrijving van Voormalig schoolgebouw. Pand met lage verdieping en pannen zadeldak. Aan de voorzijde, te weerszijde van de poort, twee uitbouwsels onder zadeldaken met cordonlijst, getoogde vensters en getoogde deur ..

Voormalig schoolgebouw, tweede kwart 19e eeuw. Pand met lage verdieping en pannen zadeldak. Aan de voorzijde, te weerszijde van de poort, twee uitbouwsels onder zadeldaken met cordonlijst, getoogde vensters en getoogde deuren. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 9704
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Voormalig schoolgebouw. Pand met lage verdieping en pannen zadeldak. Aan de voorzijde, te weerszijde van de poort, twee uitbouwsels onder zadeldaken met cordonlijst, getoogde vensters en getoogde deur .. in Bloemendaal

Pand met langgerekte lijstgevel, onder mansardedak, voor de ramen ijzeren hekken, benedenramen reiken tot aan de grond. Vormt een geheel met het buurn ..

Kerkplein 24
Bloemendaal
Pand met langgerekte lijstgevel, onder mansardedak, voor de ramen ijzeren hekken, benedenramen reiken tot aan de grond, 19e eeuw. Vormt een ..

Pand met langgerekte lijstgevel, onder mansardedak; voor de ramen ijzeren hekken, benedenramen reiken tot aan de grond. Vormt een geheel met het buurn ..

Kerkplein 23
Bloemendaal
Pand met langgerekte lijstgevel, onder mansardedak; voor de ramen ijzeren hekken, benedenramen reiken tot aan de grond, 19e eeuw. Vormt een ..

Dorpskerk

Kerkplein 1
Bloemendaal
N.H.Kerk. Rechthoekig zaalgebouw 1635/6. Van oorsprong een eenklaviersorgel, omstreeks 1760 gemaakt door P. van Assendelft. In 1987 aangekoc..

Pand met gepleisterde lijstgevel

Kerkplein 19
Bloemendaal
Pand met gepleisterde lijstgevel, 18e eeuw.

Fraai tuinpaviljoen. Louis XVI

Kennemerweg 32
Bloemendaal
Fraai tuinpaviljoen, 18e eeuw. Louis XVI.

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)