Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met langgerekte lijstgevel, onder mansardedak, voor de ramen ijzeren hekken, benedenramen reiken tot aan de grond. Vormt een geheel met het buurnummer 23 in Bloemendaal

Woonhuis

Kerkplein 24
2061JD Bloemendaal
Noord Holland

Bouwjaar: 19e eeuw 1800 19e eeuw


Beschrijving van Pand met langgerekte lijstgevel, onder mansardedak, voor de ramen ijzeren hekken, benedenramen reiken tot aan de grond. Vormt een geheel met het buurnummer 23

Pand met langgerekte lijstgevel, onder mansardedak, voor de ramen ijzeren hekken, benedenramen reiken tot aan de grond, 19e eeuw. Vormt een geheel met het buurnummer 23. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 9703
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met langgerekte lijstgevel, onder mansardedak, voor de ramen ijzeren hekken, benedenramen reiken tot aan de grond. Vormt een geheel met het buurnummer 23 in Bloemendaal

Pand met langgerekte lijstgevel, onder mansardedak; voor de ramen ijzeren hekken, benedenramen reiken tot aan de grond. Vormt een geheel met het buurn ..

Kerkplein 23
Bloemendaal
Pand met langgerekte lijstgevel, onder mansardedak; voor de ramen ijzeren hekken, benedenramen reiken tot aan de grond, 19e eeuw. Vormt een ..

Voormalig schoolgebouw. Pand met lage verdieping en pannen zadeldak. Aan de voorzijde, te weerszijde van de poort, twee uitbouwsels onder zadeldaken m ..

Kerkplein 25
Bloemendaal
Voormalig schoolgebouw, tweede kwart 19e eeuw. Pand met lage verdieping en pannen zadeldak. Aan de voorzijde, te weerszijde van de poort, tw..

Dorpskerk

Kerkplein 1
Bloemendaal
N.H.Kerk. Rechthoekig zaalgebouw 1635/6. Van oorsprong een eenklaviersorgel, omstreeks 1760 gemaakt door P. van Assendelft. In 1987 aangekoc..

Pand met gepleisterde lijstgevel

Kerkplein 19
Bloemendaal
Pand met gepleisterde lijstgevel, 18e eeuw.

Fraai tuinpaviljoen. Louis XVI

Kennemerweg 32
Bloemendaal
Fraai tuinpaviljoen, 18e eeuw. Louis XVI.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)