Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij met door riet en pannen gedekt wolfdak en gepleisterde voorgevel, waarin vensters met zesruitsschuiframen en luiken in Beuningen Gld

Boerderij

Kloosterstraat 21
6641KW Beuningen Gld (gemeente Beuningen)
Gelderland

Bouwjaar: 1774


Beschrijving van Boerderij met door riet en pannen gedekt wolfdak en gepleisterde voorgevel, waarin vensters met zesruitsschuiframen en luiken

Boerderij, gedateerd 1774, met door riet en pannen gedekt wolfdak en gepleisterde voorgevel, waarin vensters met zesruitsschuiframen en luiken. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 9535
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij met door riet en pannen gedekt wolfdak en gepleisterde voorgevel, waarin vensters met zesruitsschuiframen en luiken in Beuningen Gld

Boerderij, waarvan het door een zadeldak tussen puntgevels gedekte woonhuis en de stal van T-vormige plattegrond hebben

Dijk 45
Beuningen Gld (Gemeente Beuningen)
Boerderij, vroeg 19e eeuws, waarvan het door een zadeldak tussen puntgevels gedekte woonhuis en de stal van T-vormige plattegrond hebben.

Voormalig dijkmagazijn

Dijk 41
Beuningen Gld (Gemeente Beuningen)
Inleiding Voormalig DIJKMAGAZIJN uit ca. 1900 gebouwd in een traditionele stijl die wordt gekenmerkt door een sobere vormgeving en materiaa..

Hervormde Kerk

Dorpsstraat 70
Slijk Ewijk (Gemeente Overbetuwe)
Herv. kerk. Eenbeukig laat-gotische dorpskerk uit de 15e eeuw, bestaande uit een schip zonder steunberen, inwendig gedekt door een plafond; ..

Toren der hervormde kerk

Dorpsstraat 70
Slijk Ewijk (Gemeente Overbetuwe)
Toren der Herv.Kerk. Eenvoudig gotisch bouwwerk, 15e eeuw, met latere verhoging en ingesnoerde naaldspits. Mechanisch torenuurwerk B. Eijsbo..

De Elst

Kloosterstraat 10
Beuningen Gld (Gemeente Beuningen)
Inleiding Markant gelegen VILLA met HEK, genaamd "De Elt" aan de oostzijde van de Kloosterstraat, in de bocht van de straat. De huidige uit..

Kaart & Routeplanner


Foto's (4)