Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij, waarvan het door een zadeldak tussen puntgevels gedekte woonhuis en de stal van T-vormige plattegrond hebben in Beuningen Gld

Boerderij

Dijk 45
6641LA Beuningen Gld (gemeente Beuningen)
Gelderland

Bouwjaar: vroeg 19e eeuw


Beschrijving van Boerderij, waarvan het door een zadeldak tussen puntgevels gedekte woonhuis en de stal van T-vormige plattegrond hebben

Boerderij, vroeg 19e eeuws, waarvan het door een zadeldak tussen puntgevels gedekte woonhuis en de stal van T-vormige plattegrond hebben. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 9534
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij, waarvan het door een zadeldak tussen puntgevels gedekte woonhuis en de stal van T-vormige plattegrond hebben in Beuningen Gld

Boerderij met door riet en pannen gedekt wolfdak en gepleisterde voorgevel, waarin vensters met zesruitsschuiframen en luiken

Kloosterstraat 21
Beuningen Gld (Gemeente Beuningen)
Boerderij, gedateerd 1774, met door riet en pannen gedekt wolfdak en gepleisterde voorgevel, waarin vensters met zesruitsschuiframen en luik..

Voormalig dijkmagazijn

Dijk 41
Beuningen Gld (Gemeente Beuningen)
Inleiding Voormalig DIJKMAGAZIJN uit ca. 1900 gebouwd in een traditionele stijl die wordt gekenmerkt door een sobere vormgeving en materiaa..

Hervormde Kerk

Dorpsstraat 70
Slijk Ewijk (Gemeente Overbetuwe)
Herv. kerk. Eenbeukig laat-gotische dorpskerk uit de 15e eeuw, bestaande uit een schip zonder steunberen, inwendig gedekt door een plafond; ..

Toren der hervormde kerk

Dorpsstraat 70
Slijk Ewijk (Gemeente Overbetuwe)
Toren der Herv.Kerk. Eenvoudig gotisch bouwwerk, 15e eeuw, met latere verhoging en ingesnoerde naaldspits. Mechanisch torenuurwerk B. Eijsbo..

De Elst

Kloosterstraat 10
Beuningen Gld (Gemeente Beuningen)
Inleiding Markant gelegen VILLA met HEK, genaamd "De Elt" aan de oostzijde van de Kloosterstraat, in de bocht van de straat. De huidige uit..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)