Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Hoeve, waarvan het woongedeelte een afgeknotte puntgevel met vlechtingen heeft. Vensters met zes- en negenruitsschuiframen. Schuur van gepotdekselde houten delen in Geervliet

Boerderij

Burgemeester van der Minnelaan 5
3211AE Geervliet (gemeente Bernisse)
Zuid Holland

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Hoeve, waarvan het woongedeelte een afgeknotte puntgevel met vlechtingen heeft. Vensters met zes- en negenruitsschuiframen. Schuur van gepotdekselde houten delen

Hoeve (XVIII), waarvan het woongedeelte een afgeknotte puntgevel met vlechtingen heeft. Vensters met zes- en negenruitsschuiframen. Schuur van gepotdekselde houten delen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 9362
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Hoeve, waarvan het woongedeelte een afgeknotte puntgevel met vlechtingen heeft. Vensters met zes- en negenruitsschuiframen. Schuur van gepotdekselde houten delen in Geervliet

Huisje van alleen begane grond met hoog schilddak. Negenruitsschuiframen

Kerkstraat 10
Geervliet (Gemeente Bernisse)
Huisje (XIXa) van alleen begane grond met hoog schilddak. Negenruitsschuiframen.

Het woonhuis van het type villa in de stijl van de Neo-Hollandse Renaissance, onderdeel van het complex aan de Burgemeester Van der Minnelaan 3 te Gee ..

Burgemeester van der Minnelaan 3
Geervliet (Gemeente Bernisse)
Inleiding Het WOONHUIS van het type villa in de stijl van de Neo-Hollandse Renaissance uit 1901, onderdeel van het complex aan de Burgemees..

Het koetshuis heeft een rechthoekige plattegrond en de nokrichting van het met gesmoorde kruispannen gedekte zadeldak is evenwijdig aan de straat

Burgemeester van der Minnelaan 3
Geervliet (Gemeente Bernisse)
Inleiding Het KOETSHUIS met paardenstal, behorend tot het complex Burgemeester Van der Minnelaan 3, is in 1901 gebouwd. Het koetshuis is op..

Eenvoudig huis van alleen beganegrond. Een schilddak met nr 5. Deur met omlijsting door pilasters, stoep met gietijzeren hekjes en dakkapel met fronto ..

Kerkstraat 7
Geervliet (Gemeente Bernisse)
Eenvoudig huis (XIX A) van alleen beganegrond. Een schilddak met nr 5. Deur met omlijsting door pilasters, stoep met gietijzeren hekjes en d..

Swaaneburg

Burgemeester van der Minnelaan 12
Geervliet (Gemeente Bernisse)
"Swaaneburg". Gaaf bewaard herenhuis, blijkens steen uit 1857. Alleen begane-grond met hoog dwars schilddak, waarin twee dakkapellen met geb..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)