Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij op een anker van het woonhuis gedateerd. Het woonhuis, dat een lage verdieping en een rieten schilddak heeft, is dwars op de stal gebouwd. Bovenlicht met gietijzeren levensboom, vensters met .. in Hernen

Boerderij

Dorpsstraat 46
6616AJ Hernen (gemeente Wijchen)
Gelderland

Bouwjaar: 1805


Beschrijving van Boerderij op een anker van het woonhuis gedateerd. Het woonhuis, dat een lage verdieping en een rieten schilddak heeft, is dwars op de stal gebouwd. Bovenlicht met gietijzeren levensboom, vensters met ..

BOERDERIJ, op een anker van het woonhuis gedateerd: 1805. Het woonhuis, dat een lage verdieping en een rieten schilddak heeft, is dwars op de stal gebouwd. Bovenlicht met gietijzeren levensboom, vensters met luiken en zesruitsramen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 9319
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij op een anker van het woonhuis gedateerd. Het woonhuis, dat een lage verdieping en een rieten schilddak heeft, is dwars op de stal gebouwd. Bovenlicht met gietijzeren levensboom, vensters met .. in Hernen

Sint Judocuskerk

Dorpsstraat 35
Hernen (Gemeente Wijchen)
St. Judocus, gewijd 1893, P.Stornebrink. Neoromaanse KRUISBASILIEK met half-ronde apsiden tegen de eindgevels van het transept en het koor,..

Boerderij, onder met riet en pannen gedekt wolfdak

Dorpsstraat 48
Hernen (Gemeente Wijchen)
BOERDERIJ, eerste helft 19e eeuw, onder met riet en pannen gedekt wolfdak. Vensters met luiken en zesruitsschuiframen. Zijbaander.

Boerderij, waarvan het met een rieten schilddak gedekte woonhuis dwars op de stal gebouwd is

Dorpsstraat 33
Hernen (Gemeente Wijchen)
BOERDERIJ, waarvan het met een rieten schilddak gedekte woonhuis dwars op de stal gebouwd is. Begin 19e eeuw. Vensters met luiken en zesru..

Boerderij onder met riet en pannen gedekt wolfdak, verbouwd tot bungalow, waarbij het historische karakter goed bewaard is gebleven

Dorpsstraat 31
Hernen (Gemeente Wijchen)
Midden 19e-eeuwse BOERDERIJ onder met riet en pannen gedekt wolfdak, verbouwd tot bungalow, waarbij het historische karakter goed bewaard is..

R.K. Pastorie

Dorpsstraat 30
Hernen (Gemeente Wijchen)
R.K. Pastorie. Deftig HERENHUIS met verdieping en schilddak, eerste helft 19e eeuw. Deuromlijsting; gesneden deur; vensters met luiken en ..

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij op een anker van het woonhuis gedateerd. Het woonhuis, dat een lage verdieping en een rieten schilddak heeft, is dwars op de stal gebouwd. Bovenlicht met gietijzeren levensboom, vensters met .. in Hernen

Foto's (32)

Alle 32 foto's weergeven