Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij onder met riet en pannen gedekt wolfdak, verbouwd tot bungalow, waarbij het historische karakter goed bewaard is gebleven in Hernen

Boerderij

Dorpsstraat 31
6616AE Hernen (gemeente Wijchen)
Gelderland

Bouwjaar: midden 19e eeuw 1850 midden 19e eeuw


Beschrijving van Boerderij onder met riet en pannen gedekt wolfdak, verbouwd tot bungalow, waarbij het historische karakter goed bewaard is gebleven

Midden 19e-eeuwse BOERDERIJ onder met riet en pannen gedekt wolfdak, verbouwd tot bungalow, waarbij het historische karakter goed bewaard is gebleven. Vensters met luiken en schuiframen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 9310
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij onder met riet en pannen gedekt wolfdak, verbouwd tot bungalow, waarbij het historische karakter goed bewaard is gebleven in Hernen

Boerderij, waarvan het met een rieten schilddak gedekte woonhuis dwars op de stal gebouwd is

Dorpsstraat 33
Hernen (Gemeente Wijchen)
BOERDERIJ, waarvan het met een rieten schilddak gedekte woonhuis dwars op de stal gebouwd is. Begin 19e eeuw. Vensters met luiken en zesru..

R.K. Pastorie

Dorpsstraat 30
Hernen (Gemeente Wijchen)
R.K. Pastorie. Deftig HERENHUIS met verdieping en schilddak, eerste helft 19e eeuw. Deuromlijsting; gesneden deur; vensters met luiken en ..

Sint Judocuskerk

Dorpsstraat 35
Hernen (Gemeente Wijchen)
St. Judocus, gewijd 1893, P.Stornebrink. Neoromaanse KRUISBASILIEK met half-ronde apsiden tegen de eindgevels van het transept en het koor,..

Gepleisterde boerderij onder met riet en pannen gedekt wolfdak

Dorpsstraat 16
Hernen (Gemeente Wijchen)
Gepleisterde BOERDERIJ onder met riet en pannen gedekt wolfdak, waarschijnlijk omstreeks 1800. Vensters met luiken en schuiframen.

Boerderij op een anker van het woonhuis gedateerd. Het woonhuis, dat een lage verdieping en een rieten schilddak heeft, is dwars op de stal gebouwd. B ..

Dorpsstraat 46
Hernen (Gemeente Wijchen)
BOERDERIJ, op een anker van het woonhuis gedateerd: 1805. Het woonhuis, dat een lage verdieping en een rieten schilddak heeft, is dwars op ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)