Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met eenvoudige empire lijstgevel in schoon werk met ingangsomlijsting en bovenlicht met segmentmotieven in Bergen op Zoom

Woonhuis

Zuivelplein 4
4611NX Bergen op Zoom
Noord Brabant


Beschrijving van Huis met eenvoudige empire lijstgevel in schoon werk met ingangsomlijsting en bovenlicht met segmentmotieven

Huis met eenvoudige Empire lijstgevel in schoon werk met ingangsomlijsting en bovenlicht met segmentmotieven. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 9249
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met eenvoudige empire lijstgevel in schoon werk met ingangsomlijsting en bovenlicht met segmentmotieven in Bergen op Zoom

Huis met eenvoudige empire lijstgevel in schoon werk, kroonlijst met triglyphen en druppen zoals ook in de kroonlijst van de ingang die door geblokte ..

Zuivelplein 3
Bergen op Zoom
Huis met eenvoudige Empire lijstgevel in schoon werk, kroonlijst met triglyphen en druppen zoals ook in de kroonlijst van de ingang die door..

Huis dat als geisoleerd blok op het zuivelplein staat, op de plaats waar zich vroeger de waag bevond

Zuivelstraat 24
Bergen op Zoom
Huis dat als geisoleerd blok op het Zuivelplein staat, op de plaats waar zich vroeger de Waag bevond. Eenvoudige witte lijstgevels, aan de k..

Den Nobel

Zuivelplein 2
Bergen op Zoom
HUIS "Den Nobel" met geelgepleisterde lijstgevel, kroonlijst op kleine Empire consoles, zadeldak en Empire ingang-omlijsting.

Voormalig postkantoor

Zuivelstraat 22
Bergen op Zoom
Inleiding Voormalig postkantoor uit 1912 naar ontwerp van D.E.C. Knuttel, opgetrokken in donkerrode baksteen, op een rechthoekige plattegro..

Huis onder dwars zadeldak dat een geheel vormt met dat van 3/5/7

Blauwehandstraat 9
Bergen op Zoom
Huis onder dwars zadeldak dat een geheel vormt met dat van 3/5/7; Ingang versierd met kroonlijst op pilasters. Gesausde lijstgevel. Vroege X..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)