Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met witgepleisterde lijstgevel, segmentvormig overtoogde vensters met stucversiering en nieuwe hardstenen onderpui in traditionele vormen in Bergen op Zoom

Woonhuis

Grote Markt 4
4611NR Bergen op Zoom
Noord Brabant


Beschrijving van Huis met witgepleisterde lijstgevel, segmentvormig overtoogde vensters met stucversiering en nieuwe hardstenen onderpui in traditionele vormen

Huis met witgepleisterde lijstgevel, segmentvormig overtoogde vensters met stucversiering en nieuwe hardstenen onderpui in traditionele vormen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 9114
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met witgepleisterde lijstgevel, segmentvormig overtoogde vensters met stucversiering en nieuwe hardstenen onderpui in traditionele vormen in Bergen op Zoom

Groot huis

Grote Markt 5
Bergen op Zoom
Groot huis op de hoek van de Kremerstraat, daterend van 1525, met gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, hoog schilddak en op de hoek onde..

Groot huis met witgepleisterde lijstgevel

Grote Markt 3
Bergen op Zoom
Groot huis met witgepleisterde lijstgevel en segmentvormig overtoogde vensters met stucversiering, XIXc. (ontsierend houten reclamebord op d..

Stadhuis

Grote Markt 1
Bergen op Zoom
STADHUIS. Het tegenwoordige gebouw is ontstaan uit samentrekking van het huis "de Oliphant", het raadhuis en het huis "Leeuwenberg"; de beid..

Sint Joris/de Draak

Grote Markt 38
Bergen op Zoom
Grote Markt 37. Huis "St.Joris". Laat-middeleeuws pand thans met mansarde-dak. Gepleisterde lijstgevel, in de huidige vorm laatste kwart van..

Huis met eenvoudige, witgeverfde lijstgevel

Grote Markt 11
Bergen op Zoom
Huis met eenvoudige, witgeverfde lijstgevel uit XIXd en schilddak. In zijgevel vakwerkbouw. Van belang door zijn situatie naast de ingang va..

Kaart & Routeplanner


Foto's (7)