Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij Erve Huisingen, onder met pannen en riet gedekte afgewolfd zadeldak. Zesruitsschuifvensters in de gedeeltelijk vernieuwde voorgevel. Dwars op het achterste gedeelte van de linkerzijgevel een .. in Balkbrug

Boerderij

Den Huizen 6
7707PL Balkbrug (gemeente Hardenberg)
Overijssel

Bouwjaar: 19e eeuw 1800 19e eeuw


Beschrijving van Boerderij Erve Huisingen, onder met pannen en riet gedekte afgewolfd zadeldak. Zesruitsschuifvensters in de gedeeltelijk vernieuwde voorgevel. Dwars op het achterste gedeelte van de linkerzijgevel een ..

Boerderij onder met pannen en riet gedekte afgewolfd zadeldak. Zesruitsschuifvensters in de gedeeltelijk vernieuwde voorgevel. Dwars op het achterste gedeelte van de linkerzijgevel een langgerekte houten schuur onder rieten schilddak. Bakkeet en schuur onder rieten afgewolfd zadeldak links evenwijdig met de boerderij. XIX. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 8448
Laatste wijziging: 2014-10-11 14:32:19.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij Erve Huisingen, onder met pannen en riet gedekte afgewolfd zadeldak. Zesruitsschuifvensters in de gedeeltelijk vernieuwde voorgevel. Dwars op het achterste gedeelte van de linkerzijgevel een .. in Balkbrug

Forse boerderij Steenbergen onder rieten schilddak; in de voorgevel schuifvensters met roedenverdeling. Schuurtje van hout onder rieten schilddak

Den Huizen 5
Balkbrug (Gemeente Hardenberg)
Forse boerderij onder rieten schilddak; in de voorgevel schuifvensters met roedenverdeling. Schuurtje van hout onder rieten schilddak. XIX.

Ten Kate

Den Huizen 4
Balkbrug (Gemeente Hardenberg)
Boerderij "ten Kate". Woonhuis onder pannendak, zijgevels uit pleisterwerk, voorgevel deur met 4 hoge schuiframen, op verdieping 3 ramen. He..

Flevorama, Huizen: historische tuin- en parkaanleg

aan de Naarderstraat
Huizen
Omschrijving onderdeel 2 HISTORISCHE TUIN- EN PARKAANLEG. De aanleg van het park van Flevorama gaat terug tot in de 18de eeuw wanneer het p..

Gedeeltelijk vernieuwde hervormde pastorie onder afgewolfd rieten zadeldak. Zesruitsschuifvensters

Oud Avereest 3
Balkbrug (Gemeente Hardenberg)
Omstreeks 1900 gedeeltelijk vernieuwd pand onder afgewolfd rieten zadeldak. Zesruitsschuifvensters. XIX A.

Boerderij Smit onder met riet en pannen gedekt afgewolfd zadeldak; het woongedeelte heeft een ingezwenkte lijstgevel en zesruitsschuifvensters; dwars ..

Oud Avereest 20
Balkbrug (Gemeente Hardenberg)
Boerderij onder met riet en pannen gedekt afgewolfd zadeldak; het woongedeelte heeft een ingezwenkte lijstgevel en zesruitsschuifvensters; d..

Kaart & Routeplanner