Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Forse boerderij Steenbergen onder rieten schilddak; in de voorgevel schuifvensters met roedenverdeling. Schuurtje van hout onder rieten schilddak in Balkbrug

Boerderij

Den Huizen 5
7707PL Balkbrug (gemeente Hardenberg)
Overijssel

Bouwjaar: 19e eeuw 1800 19e eeuw


Beschrijving van Forse boerderij Steenbergen onder rieten schilddak; in de voorgevel schuifvensters met roedenverdeling. Schuurtje van hout onder rieten schilddak

Forse boerderij onder rieten schilddak; in de voorgevel schuifvensters met roedenverdeling. Schuurtje van hout onder rieten schilddak. XIX. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 8447
Laatste wijziging: 2014-10-11 14:32:19.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Forse boerderij Steenbergen onder rieten schilddak; in de voorgevel schuifvensters met roedenverdeling. Schuurtje van hout onder rieten schilddak in Balkbrug

Ten Kate

Den Huizen 4
Balkbrug (Gemeente Hardenberg)
Boerderij "ten Kate". Woonhuis onder pannendak, zijgevels uit pleisterwerk, voorgevel deur met 4 hoge schuiframen, op verdieping 3 ramen. He..

Boerderij Erve Huisingen, onder met pannen en riet gedekte afgewolfd zadeldak. Zesruitsschuifvensters in de gedeeltelijk vernieuwde voorgevel. Dwars o ..

Den Huizen 6
Balkbrug (Gemeente Hardenberg)
Boerderij onder met pannen en riet gedekte afgewolfd zadeldak. Zesruitsschuifvensters in de gedeeltelijk vernieuwde voorgevel. Dwars op het ..

Flevorama, Huizen: historische tuin- en parkaanleg

aan de Naarderstraat
Huizen
Omschrijving onderdeel 2 HISTORISCHE TUIN- EN PARKAANLEG. De aanleg van het park van Flevorama gaat terug tot in de 18de eeuw wanneer het p..

Gedeeltelijk vernieuwde hervormde pastorie onder afgewolfd rieten zadeldak. Zesruitsschuifvensters

Oud Avereest 3
Balkbrug (Gemeente Hardenberg)
Omstreeks 1900 gedeeltelijk vernieuwd pand onder afgewolfd rieten zadeldak. Zesruitsschuifvensters. XIX A.

Boerderij Smit onder met riet en pannen gedekt afgewolfd zadeldak; het woongedeelte heeft een ingezwenkte lijstgevel en zesruitsschuifvensters; dwars ..

Oud Avereest 20
Balkbrug (Gemeente Hardenberg)
Boerderij onder met riet en pannen gedekt afgewolfd zadeldak; het woongedeelte heeft een ingezwenkte lijstgevel en zesruitsschuifvensters; d..

Kaart & Routeplanner

Route naar Forse boerderij Steenbergen onder rieten schilddak; in de voorgevel schuifvensters met roedenverdeling. Schuurtje van hout onder rieten schilddak in Balkbrug