Meer dan 63.000 rijksmonumenten


"De Tempel," boerderij met dwars woonhuis onder een met riet gedekt schilddak. Schuifvensters met strekken en roedenverdeling en met luiken behangen. Rechts opkamer. Zolderluiken. Pomp in Schalkhaar

Boerderij

Kanaaldijk West 31
7433PS Schalkhaar (gemeente Deventer)
Overijssel


Beschrijving van "De Tempel," boerderij met dwars woonhuis onder een met riet gedekt schilddak. Schuifvensters met strekken en roedenverdeling en met luiken behangen. Rechts opkamer. Zolderluiken. Pomp

Boerderij met dwars woonhuis onder een met riet gedekt schilddak. Schuifvensters met strekken en roedenverdeling en met luiken behangen. Rechts opkamer. Zolderluiken. Pomp. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 8353
Laatste wijziging: 2014-10-12 19:38:37.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van "De Tempel," boerderij met dwars woonhuis onder een met riet gedekt schilddak. Schuifvensters met strekken en roedenverdeling en met luiken behangen. Rechts opkamer. Zolderluiken. Pomp in Schalkhaar

Boerderij De Riete-Rietman met dwars geplaatst woonhuis opgetrokken in rode machinale baksteen onder rietgedekt schilddak, het bedrijfsgedeelte onder ..

Spanjaardsdijk 92
Lettele (Gemeente Deventer)
Omschrijving Boerderij met dwarsgeplaatst woonhuis opgetrokken in rode machinale baksteen onder rietgedekt schilddak, het bedrijfsgedeelte ..

Schuur De Riete-Rietman, opgetrokken in rode machinale baksteen onder een deels met riet, deels met rode Hollandse pannen gedekt wolfsdak

Spanjaardsdijk 92
Lettele (Gemeente Deventer)
Omschrijving Schuur opgetrokken in rode machinale baksteen onder een deels met riet, deels met rode Hollandse pannen gedekt wolfdak. Voorge..

Poortgebouw van kazerne-complex (Westenberg Kazerne), vormgegeven in een zakelijke stijl

Spanjaardsdijk 47
Schalkhaar (Gemeente Deventer)
Inleiding POORTGEBOUW van KAZERNE-complex, vormgegeven in een zakelijke stijl. Omdat de overige gebouwen van het complex te veel gewijzigd ..

Abdij Sion, Poortgebouw met kapel en gastenverblijf

Vulikerweg 6
Diepenveen (Gemeente Deventer)
Omschrijving Het POORTGEBOUW annex GASTENVERBLIJF met KAPEL is een langgerekt L-vormig gebouw met een uitgemetselde plint, opgetrokken in r..

Abdij Sion, Neo-Gotische kruiskerk

Vulikerweg 6
Diepenveen (Gemeente Deventer)
Omschrijving Neo-Gotische kruisKERK opgetrokken in rode machinale baksteen met rode sierbanden onder met leien gedekte (maasdekking) zadeld..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)