Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met lijstgevel met middenrisaliet, geheel met natuursteen bekleed. Rijk geprofileerde kroonlijst. Achterkamer met stucplafond, Lod. XV in Arnhem

Woonhuis

Bakkerstraat 62
6811EK Arnhem
Gelderland

Bouwjaar: eerste kwart 19e eeuw 1800 eerste kwart 19e eeuw


Beschrijving van Huis met lijstgevel met middenrisaliet, geheel met natuursteen bekleed. Rijk geprofileerde kroonlijst. Achterkamer met stucplafond, Lod. XV

Huis met lijstgevel met middenrisaliet, XIX a, geheel met natuursteen bekleed. Rijk geprofileerde kroonlijst. Achterkamer met stucplafond, Lod. XV. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 8307
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met lijstgevel met middenrisaliet, geheel met natuursteen bekleed. Rijk geprofileerde kroonlijst. Achterkamer met stucplafond, Lod. XV in Arnhem

Huis met brede lijstgevel, deel uitmakend van lijstgevel Bakkerstraat 60-61, waarachter drie oudere huizen

Bakkerstraat 61
Arnhem
Huis met brede lijstgevel (XIX b), deel uitmakend van lijstgevel Bakkerstraat 60-61, waarachter drie oudere huizen.

Fors huis "de Crabbe", met lijstgevel, waarin deuromlijsting in Lod.XVI

Bakkerstraat 17
Arnhem
Inleiding Fors huis "de Crabbe", met lijstgevel (ca.1800), waarin deuromlijsting in Lod.XVI. Drie kleinere achterhuizen (XV-XVIII) met top-..

Winkelpand met bovenwoning in neorenaissance-stijl

Bakkerstraat 18
Arnhem
Inleiding WINKELPAND met BOVENWONING uit 1895 in neorenaissance-stijl, gelegen in de aaneengesloten oostelijke gevelwand van de Bakkerstraa..

Huis met brede lijstgevel, deel uitmakend van lijstgevel Bakkerstraat 60-61, waarachter drie oudere huizen. Achterhuis met schilddak, waarop gemetseld ..

Bakkerstraat 60
Arnhem
Huis met brede lijstgevel (XIX b), deel uitmakend van lijstgevel Bakkerstraat 60-61, waarachter drie oudere huizen. Achterhuis met schilddak..

In plattegrond rechthoekig huis met de lange kant aan de straat gelegen

Bakkerstraat 19
Arnhem
In plattegrond rechthoekig huis met de lange kant aan de straat gelegen. Aan de linkerzijde een achtervleugel. Bakstenen gevel met hardstene..

Kaart & Routeplanner


Foto's (3)