Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met bakstenen voorgevel met natuurstenen banden, geblokte ontlastingsbogen, medaillons met vruchtentrossen en rozetten. Kroonlijst gedragen door Lod. XV-consoles in Arnhem

Woonhuis

Bakkerstraat 58
6811EJ Arnhem
Gelderland

Bouwjaar: eerste kwart 17e eeuw 1600 eerste kwart 17e eeuw


Beschrijving van Huis met bakstenen voorgevel met natuurstenen banden, geblokte ontlastingsbogen, medaillons met vruchtentrossen en rozetten. Kroonlijst gedragen door Lod. XV-consoles

Huis met bakstenen voorgevel (XVII a) met natuurstenen banden, geblokte ontlastingsbogen, medaillons met vruchtentrossen en rozetten. Kroonlijst gedragen door Lod. XV-consoles. Inwendig gang met stucplafond Lod. XV, trappenhuis met verfijnde rococo-decoratie. Linker achterkamer betimmering Lod. XV. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 8304
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met bakstenen voorgevel met natuurstenen banden, geblokte ontlastingsbogen, medaillons met vruchtentrossen en rozetten. Kroonlijst gedragen door Lod. XV-consoles in Arnhem

Huis met brede lijstgevel, deel uitmakend van lijstgevel Bakkerstraat 60-61, waarachter drie oudere huizen. Achterhuis met schilddak, waarop gemetseld ..

Bakkerstraat 60
Arnhem
Huis met brede lijstgevel (XIX b), deel uitmakend van lijstgevel Bakkerstraat 60-61, waarachter drie oudere huizen. Achterhuis met schilddak..

Huis met lijstgevel van goede verhoudingen. In de verdieping schuiframen. Schilddak. Blijkens sleutelstukken met peerkraalprofielen dateert het huis u ..

Bakkerstraat 21
Arnhem
Huis met lijstgevel (ca. 1800) van goede verhoudingen. In de verdieping schuiframen. Schilddak. Blijkens sleutelstukken met peerkraalprofiel..

In plattegrond rechthoekig huis met de lange kant aan de straat gelegen

Bakkerstraat 19
Arnhem
In plattegrond rechthoekig huis met de lange kant aan de straat gelegen. Aan de linkerzijde een achtervleugel. Bakstenen gevel met hardstene..

Huis met lijstgevel

Bakkerstraat 22
Arnhem
In oorsprong laat middeleeuws huis met lijstgevel (XIX)

Huis met brede lijstgevel, deel uitmakend van lijstgevel Bakkerstraat 60-61, waarachter drie oudere huizen

Bakkerstraat 61
Arnhem
Huis met brede lijstgevel (XIX b), deel uitmakend van lijstgevel Bakkerstraat 60-61, waarachter drie oudere huizen.

Kaart & Routeplanner


Foto's (7)