Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met lijstgevel van goede verhoudingen. In de verdieping schuiframen. Schilddak. Blijkens sleutelstukken met peerkraalprofielen dateert het huis uit XVI in Arnhem

Woonhuis

Bakkerstraat 21
6811EH Arnhem
Gelderland

Bouwjaar: ca. 1800 1800 ca. 1800


Beschrijving van Huis met lijstgevel van goede verhoudingen. In de verdieping schuiframen. Schilddak. Blijkens sleutelstukken met peerkraalprofielen dateert het huis uit XVI

Huis met lijstgevel (ca. 1800) van goede verhoudingen. In de verdieping schuiframen. Schilddak. Blijkens sleutelstukken met peerkraalprofielen dateert het huis uit XVI. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 8299
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met lijstgevel van goede verhoudingen. In de verdieping schuiframen. Schilddak. Blijkens sleutelstukken met peerkraalprofielen dateert het huis uit XVI in Arnhem

Huis met lijstgevel

Bakkerstraat 22
Arnhem
In oorsprong laat middeleeuws huis met lijstgevel (XIX)

Huis met lijstgevel

Bakkerstraat 23
Arnhem
In oorsprong laat middeleeuws huis met lijstgevel (XIX)

Huis met bakstenen voorgevel met natuurstenen banden, geblokte ontlastingsbogen, medaillons met vruchtentrossen en rozetten. Kroonlijst gedragen door ..

Bakkerstraat 58
Arnhem
Huis met bakstenen voorgevel (XVII a) met natuurstenen banden, geblokte ontlastingsbogen, medaillons met vruchtentrossen en rozetten. Kroonl..

In plattegrond rechthoekig huis met de lange kant aan de straat gelegen

Bakkerstraat 19
Arnhem
In plattegrond rechthoekig huis met de lange kant aan de straat gelegen. Aan de linkerzijde een achtervleugel. Bakstenen gevel met hardstene..

Huis met halsgevel in vroege Lod.XV. vormen

Bakkerstraat 24
Arnhem
Inleiding In oorsprong laat middeleeuws huis met halsgevel in vroege Lod.XV. vormen (XVIIIm), voorzien rijk gebeeldhouwde klauwstukken en b..

Kaart & Routeplanner


Foto's (4)