Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Laat-gotisch woonhuis met een der lange zijden aan de straat, de korte zijden met trapgevels waarop ezelsrugafdekking. Achterhuis (ca. 1600) met mooie puntgevel, waarin vlechtingen, ankers en twee oor .. in Arnhem

Woonhuis

Bakkerstraat 4
6811EG Arnhem
Gelderland

Bouwjaar: midden 16e eeuw 1550 midden 16e eeuw


Beschrijving van Laat-gotisch woonhuis met een der lange zijden aan de straat, de korte zijden met trapgevels waarop ezelsrugafdekking. Achterhuis (ca. 1600) met mooie puntgevel, waarin vlechtingen, ankers en twee oor ..

Laat-gotisch woonhuis (midden XVI) met een der lange zijden aan de straat, de korte zijden met trapgevels waarop ezelsrugafdekking. Achterhuis (ca. 1600) met mooie puntgevel, waarin vlechtingen, ankers en twee oorspronkelijke vensters met natuurstenen middendorpels. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 8294
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Laat-gotisch woonhuis met een der lange zijden aan de straat, de korte zijden met trapgevels waarop ezelsrugafdekking. Achterhuis (ca. 1600) met mooie puntgevel, waarin vlechtingen, ankers en twee oor .. in Arnhem

Huis met gevel met boven de kroonlijst in het hoge zadeldak een dakvenster met fronton en gebosseerde vleugelstukken. Inwendig gesneden trapleuning, L ..

Bakkerstraat 5
Arnhem
Huis met gevel met boven de kroonlijst in het hoge zadeldak een dakvenster met fronton en gebosseerde vleugelstukken (XIX B). Inwendig gesne..

Voormalig bankgebouw, thans winkel

Bakkerstraat 75
Arnhem
Inleiding Voormalig BANKGEBOUW, thans winkel, gebouwd ca. 1880 in eclectische stijl met neorenaissance-invloeden, gelegen in de westelijke ..

Winkelwoning

Bakkerstraat 7
Arnhem
Inleiding WINKELWONING uit 1902 in Art Nouveau-stijl. Het winkelpand met de bovenwoning is gesitueerd in de aaneengesloten oostelijke gevel..

Winkel

Vijzelstraat 11
Arnhem
Inleiding WINKEL uit ca. 1900-1910 in Art Nouveau-stijl, gelegen op de noordwestelijke hoek van de Vijzelstraat en de Mariƫnburgstraat in ..

Winkel met bovenwoning

Bakkerstraat 9
Arnhem
Inleiding: WINKEL met BOVENWONING uit ca. 1870-1880 in eclectische stijl, gelegen in de aaneengesloten oostelijke gevelwand van de Bakkerst..

Kaart & Routeplanner


Foto's (13)

Alle 13 foto's weergeven