Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij, bestaande uit een dwars woonhuis van zes vensterassen, gedekt door een pannen schilddak en hierachter een stal onder rieten wolfdak. Vensters met luiken, wisseldorpels en 24-ruitsramen. Twe .. in Uddel

Boerderij

Jachthuisweg 1
3888MK Uddel (gemeente Apeldoorn)
Gelderland

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Boerderij, bestaande uit een dwars woonhuis van zes vensterassen, gedekt door een pannen schilddak en hierachter een stal onder rieten wolfdak. Vensters met luiken, wisseldorpels en 24-ruitsramen. Twe ..

Boerderij, 18e eeuw, bestaande uit een dwars woonhuis van zes vensterassen, gedekt door een pannen schilddak en hierachter een stal onder rieten wolfdak. Vensters met luiken, wisseldorpels en 24-ruitsramen. Twee schuren van gepotdekselde delen op het erf. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 8188
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij, bestaande uit een dwars woonhuis van zes vensterassen, gedekt door een pannen schilddak en hierachter een stal onder rieten wolfdak. Vensters met luiken, wisseldorpels en 24-ruitsramen. Twe .. in Uddel

Koningsschuur

Uddelermeerweg 299
Ermelo
"Koningsschuur". Gepotdekselde houten schuur met rieten schilddak, waarvan, boven de inrijdeuren, een hijsluik met zadeldakje. Waarschijnlij..

Terrein waarin twee grafheuvels

-
Ermelo
Terrein waarin 2 grafheuvels. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd.

archeologie

-
Uddel (Gemeente Apeldoorn)
Terrein met pingoruine, resten van nederzettingen, grafheuvels en een ringwalbrug uit het Neolithicum en de Middeleeuwen.

Meerhoeve

Uddelermeerweg 242
Ermelo
Omschrijving onderdeel A BOERDERIJ MEERHOEVE heeft een ongewoon karakter door het met een tweede bouwlaag en zadeldak verhoogde middengede..

Meerhoeve

Uddelermeerweg 242
Ermelo
Omschrijving onderdeel B Links van de boerderij bevindt zich een groot BAKHUIS met een zadeldak, waarvan de nok loodrecht op de nok van d..

Kaart & Routeplanner


Foto's (3)