Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij. Woongedeelte en stal worden gedekt door een hoog wolfdak, met riet gedekt. Voorgevel met vlechtingen, kleine rode lichtopeningen en vensters met luiken en schuiframen. In de zijgevel een ve .. in Uddel

Boerderij

Garderenseweg 65
3888LB Uddel (gemeente Apeldoorn)
Gelderland

Bouwjaar: 1715 (jaartalankers)


Beschrijving van Boerderij. Woongedeelte en stal worden gedekt door een hoog wolfdak, met riet gedekt. Voorgevel met vlechtingen, kleine rode lichtopeningen en vensters met luiken en schuiframen. In de zijgevel een ve ..

Boerderij, blijkens jaartalankers in de voorgevel uit 1725. Woongedeelte en stal worden gedekt door een hoog wolfdak, met riet gedekt. Voorgevel met vlechtingen, kleine rode lichtopeningen en vensters met luiken en schuiframen. In de zijgevel een venster met middenstijl en luikjes. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 8187
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij. Woongedeelte en stal worden gedekt door een hoog wolfdak, met riet gedekt. Voorgevel met vlechtingen, kleine rode lichtopeningen en vensters met luiken en schuiframen. In de zijgevel een ve .. in Uddel

Klokkenstoel met klok van de Gereformeerde gemeente

Garderenseweg 29
Uddel (Gemeente Apeldoorn)
Gereformeerde Kerk, vanwege klokkenstoel met klok van J. du Mery, 1750, diam. 44,6 cm. De klok is afkomstig uit het carillon te Aalst (Belgi..

Jachtopzienerswoning met schuren

't Hof 33
Uddel (Gemeente Apeldoorn)
Inleiding JACHTOPZIENERSWONING met SCHUREN, gelegen aan de noordzijde van 't Hof te Uddel, in het uiterste westen van het Kroondomein. De w..

Terrein waarin een grafheuvel

-
Uddel (Gemeente Apeldoorn)
Terrein waarin een grafheuvel. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. (gedeeltelijke bescherming, zie bijlage C).

archeologie

-
Uddel (Gemeente Apeldoorn)
Terrein met pingoruine, resten van nederzettingen, grafheuvels en een ringwalbrug uit het Neolithicum en de Middeleeuwen.

Terrein waarin twee grafheuvels

-
Ermelo
Terrein waarin 2 grafheuvels. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)