Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pakhuis van baksteen met dunne pleisterlaag, rechthoekig grondplan en mansarde dak. Aan de voorzijde een topgevel van drie traveeën, vensters ter weerszijden van de inlaadopeningen. In de vrijliggend .. in Amersfoort

Gebouw

Kortegracht 9
3811KG Amersfoort
Utrecht


Beschrijving van Pakhuis van baksteen met dunne pleisterlaag, rechthoekig grondplan en mansarde dak. Aan de voorzijde een topgevel van drie traveeën, vensters ter weerszijden van de inlaadopeningen. In de vrijliggend ..

Pakhuis van baksteen met dunne pleisterlaag, rechthoekig grondplan en mansarde dak. Aan de voorzijde een topgevel van drie traveeën, vensters ter weerszijden van de inlaadopeningen. In de vrijliggende zijgevel vensters van verschillende omvang en een reeks staafankers. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 7930
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pakhuis van baksteen met dunne pleisterlaag, rechthoekig grondplan en mansarde dak. Aan de voorzijde een topgevel van drie traveeën, vensters ter weerszijden van de inlaadopeningen. In de vrijliggend .. in Amersfoort

Winkelpand onder afgeplat schilddak met gepleisterde lijstgevel 19e eeuw. Voor een oudere kern; schuiframen met roedenverdeling, gestucte pilasters en ..

Kortegracht 11
Amersfoort
Winkelpand onder afgeplat schilddak met gepleisterde lijstgevel XIX. Voor een oudere kern; schuiframen met roedenverdeling, gestucte pilaste..

Huis met gepleisterde gevel met rechte kroonlijst

Kortegracht 12A
Amersfoort
Huis met gepleisterde gevel met rechte kroonlijst. 19e eeuw.

Huis met eenvoudige gevel met rechte kroonlijst met tympaan. Gebeeldhouwde deur. Levensboom in bovenlicht

Kortegracht 10
Amersfoort
Huis met eenvoudige gevel met rechte kroonlijst met tympaan. Gebeeldhouwde deur. Levensboom in bovenlicht. XVIII.

Laag woonhuis, daklijst met Louis Seize tandingen

Kortegracht 18
Amersfoort
Laag woonhuis, daklijst met Louis Seize tandingen.

Woonhuis en schoolgebouw bij de synagoge. Voor- en zijgevel in baksteen uitgevoerd in spaarnissen. Maakt deel uit van het synagoge-complex

Kortegracht 21
Amersfoort
Woonhuis en schoolgebouw bij de synagoge. Voor- en zijgevel in baksteen uitgevoerd in spaarnissen. XVIIa. Maakt deel uit van het synagoge-co..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)