Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pakhuis, deel uitmakend van de "Gekroonde Bijenkorf", Kamp nr. 10. Gevel uitgevoerd in baksteen. Hijsluiken. Beneden kruiskozijnen in Amersfoort

Woonhuis

Coninckstraat 2 b
3811WJ Amersfoort
Utrecht

Bouwjaar: 1687


Beschrijving van Pakhuis, deel uitmakend van de "Gekroonde Bijenkorf", Kamp nr. 10. Gevel uitgevoerd in baksteen. Hijsluiken. Beneden kruiskozijnen

Pakhuis, 1687, deel uitmakend van de "Gekroonde Bijenkorf", Kamp nr. 10. Gevel uitgevoerd in baksteen. Hijsluiken. Beneden kruiskozijnen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 7831
Laatste wijziging: 2014-10-12 19:38:37.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pakhuis, deel uitmakend van de "Gekroonde Bijenkorf", Kamp nr. 10. Gevel uitgevoerd in baksteen. Hijsluiken. Beneden kruiskozijnen in Amersfoort

Gekroonde Byenkorf

Kamp 10
Amersfoort
"De gekroonde Byenkorf". Huis met halsgevel met op de uiterste hoeken vazen, beeldhouwwerk, guirlandes en jaarlint 1687. Pakhuis in de Conin..

Woon/Winkelpand

Kamp 6
Amersfoort
Inleiding WOON/WINKELPAND maakt onderdeel uit van een gevelwand met meerdere historische winkelpanden en is direct aan de openbare weg gele..

Lange gepleisterde zijwand van het huis Kamp 2. De daklijst door hijsluik doorsneden. Bovenverdieping pakhuis

Weverssingel 1
Amersfoort
Lange gepleisterde zijwand van het huis Kamp 2. De daklijst door hijsluik doorsneden. Bovenverdieping pakhuis. 18e eeuwse winkelingang.

Snuifmolen

Kamp 2
Amersfoort
"De Snuifmolen". Gevelsteen met molen, 19e eeuwse voorgevel met zware lijsten om de ramen, de zijde aan de Weverssingel van oudere datum.

Huis met afgeknotte gevel met kroonlijst, gemetselde ontlastingsbogen boven ramen zichtbaar. Aan de St.Jansstraat gemetselde bogen met lisenen

Kamp 7
Amersfoort
Hoek Grote St.Jansstraat. Huis met afgeknotte gevel met kroonlijst, gemetselde ontlastingsbogen boven ramen zichtbaar. Aan de St.Jansstraat ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)