Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Woonhuis met klein bedrijfsgedeelte. In verlengde van de voorgevel een dwarshuis aangebouwd. Gedekt met pannen. Bij voorgevel een zandstenen put met haalboom in Ambt Delden

Boerderij

Rijksweg 5
7495RH Ambt Delden (gemeente Hof van Twente)
Overijssel


Beschrijving van Woonhuis met klein bedrijfsgedeelte. In verlengde van de voorgevel een dwarshuis aangebouwd. Gedekt met pannen. Bij voorgevel een zandstenen put met haalboom

Woonhuis met klein bedrijfsgedeelte. In verlengde van de voorgevel een dwarshuis aangebouwd. Gedekt met pannen. Bij voorgevel een zandstenen put met haalboom. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 7553
Laatste wijziging: 2014-10-11 14:32:19.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Woonhuis met klein bedrijfsgedeelte. In verlengde van de voorgevel een dwarshuis aangebouwd. Gedekt met pannen. Bij voorgevel een zandstenen put met haalboom in Ambt Delden

Twee jachtpalen

kruispunt Ulkenw./Dorrew. (bij)
Wiene (Gemeente Hof van Twente)
Inleiding De twee JACHTPALEN uit 1878 markeren de grens tussen de jachtgebieden van de landgoederen Weldam in Goor en Twickel in Ambt Delde..

Seppenwoolde

Seppenwooldsweg 3
Ambt Delden (Gemeente Hof van Twente)
Inleiding BOERDERIJ VAN HET HALLEHUISTYPE MET BOVENKAMER uit 1905, op het erf Seppenwoolde, behorend bij het landgoed Twickel. Een groot de..

Heerbaard

Rijksweg 4
Ambt Delden (Gemeente Hof van Twente)
Inleiding BOERDERIJ VAN HET HALLEHUISTYPE MET BOVENKAMER waarvan het woonhuis-gedeelte uit 1829 en het bedrijfsgedeelte uit 1857 dateert. H..

"Grote Vaarhorst"; boerderij met bovenkamer. Dak gedeeltelijk met riet en gedeeltelijk met pannen gedekt. Houten geveltop beschietingen

Oude Postweg 11
Ambt Delden (Gemeente Hof van Twente)
Grote Vaamhorst; boerderij met bovenkamer. Dak gedeeltelijk met riet en gedeeltelijk met pannen gedekt. Houten geveltop beschietingen. Put g..

Sluiskolk

Sluisstraat 51
Ambt Delden (Gemeente Hof van Twente)
De rechthoekige SLUISKOLK is 140 meter lang en 12 meter breed en bestaat uit een betonnen vloer met stalen wanden en gemetselde kademuren. O..

Kaart & Routeplanner