Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Terrein waarin een terp met daarin de restanten van de kerk en de begravingen van het voormalige stadje Schakerlo in Tholen

Archeologie

Oudeland 6
4691RS Tholen
Zeeland


Beschrijving van Terrein waarin een terp met daarin de restanten van de kerk en de begravingen van het voormalige stadje Schakerlo

Terrein waarin een terp met daarin de restanten van de kerk en de begravingen van het voormalige stadje Schakerlo (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 526851
Laatste wijziging: 2014-07-31 19:39:59.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Terrein waarin een terp met daarin de restanten van de kerk en de begravingen van het voormalige stadje Schakerlo in Tholen

Plantage

Mosselhoekseweg 6
Tholen
"Plantage". Bakstenen gecement huis met pannen zadeldak. Bakgoot op klossen. Jaarankers 1768 en wapensteen in topgevel; deze met geprofileer..

Stadszicht

Luchtenburgseweg 4
Tholen
Inleiding Monumentaal, rijk en bijzonder vormgegeven Jugendstil villa-woonhuis, in 1909 naar ontwerp van J. (Rey) te Bergen op Zoom gebouwd..

Bruggetje

Luchtenburgseweg 4
Tholen
Omschrijving Over een sloot, ten behoeve van de toegang tot de villa aangelegd bruggetje met gemetselde steunwerken, voorzien van fraaie sm..

Ostrea

Hertenkamp 3
Tholen
Inleiding Grote, vrijstaande en door tuin omgeven villa, genaamd Ostrea uit 1903. De rijke architectuur vertoont invloeden van de cha- lets..

Eenvoudig roodbruin bakstenen koetshuis, gedateerd 1903, met zadeldak gedekt met rode kruispannen

Hertenkamp 3
Tholen
Omschrijving Eenvoudig roodbruin bakstenen koetshuis, gedateerd 1903, met zadeldak gedekt met rode kruispannen. Nieuwe aanbouw met plat dak..

Kaart & Routeplanner

Route naar Terrein waarin een terp met daarin de restanten van de kerk en de begravingen van het voormalige stadje Schakerlo in Tholen