Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Terrein met daarin een grafveld uit de romeinse tijd en vroeg- en laat-middeleeuwse bewoning. Het geheel is bedekt met enkeerdgrond in Venray

Archeologie


5800AA Venray
Limburg

Bouwjaar: Romeinse tijd / late middeleeuwen


Beschrijving van Terrein met daarin een grafveld uit de romeinse tijd en vroeg- en laat-middeleeuwse bewoning. Het geheel is bedekt met enkeerdgrond

Terrein met daarin een grafveld uit de romeinse tijd en vroeg- en laat-middeleeuwse bewoning. Het geheel is bedekt met enkeerdgrond. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 513109
Laatste wijziging: 2014-10-12 09:22:01.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Terrein met daarin een grafveld uit de romeinse tijd en vroeg- en laat-middeleeuwse bewoning. Het geheel is bedekt met enkeerdgrond in Venray

Sint Annakapel

Sint Servatiusweg
Venray
Sint Annakapel. Gebouwtje met driezijdige sluiting, hoeklisenen, ronde zijvenstertjes en een topgevel met vlechtingen, XVIII. Annatrits, XVI..

Oostrumse watermolen. Eenvoudig gebouw; waterrad verdwenen

Buitenhof 2
Oostrum (Gemeente Venray)
Watermolen. Eenvoudig gebouw, XIX; waterrad verdwenen.

Hoofdgebouw

Stationsweg 46
Venray
Inleiding. Voormalig HOOFDGEBOUW (Paviljoen A) van het St. Servatiusgesticht, gebouwd in de jaren 1905-1907 naar ontwerp van Henri van der ..

Paviljoen G

Stationsweg 46
Venray
Inleiding. PAVILJOEN ("Paviljoen G") van het St. Servatiusgesticht in 1905-1907 gebouwd naar ontwerp van Henri van der Plas en oorspronkeli..

Paviljoen I

Stationsweg 46
Venray
Inleiding. PAVILJOEN ("Paviljoen I") van het St. Servatiusgesticht in 1905-1907 gebouwd naar ontwerp van Henri van der Plas en oorspronkeli..

Kaart & Routeplanner