Meer dan 63.000 rijksmonumenten

Pand met in schoon metselwerk uitgevoerde trapgevel met topbekroning, de treden afgedekt met natuurstenen platen. Eenvoudige voordeur- omlijsting met bovenlicht. Beganegronds en op de verdieping twee .. in Vlissingen

Groenewoud 55
4381HD Vlissingen

Bouwjaar: 17e eeuw 1971 (verplaatst naar huidige locatie)

Beschrijving van Pand met in schoon metselwerk uitgevoerde trapgevel met topbekroning, de treden afgedekt met natuurstenen platen. Eenvoudige voordeur- omlijsting met bovenlicht. Beganegronds en op de verdieping twee ..

Pand met in schoon metselwerk uitgevoerde trapgevel met topbekroning, de treden afgedekt met natuurstenen platen. Eenvoudige voordeur- omlijsting met bovenlicht. Beganegronds en op de verdieping twee 12- ruitsschuifvensters; een 9-ruits schuifvenster en een klein venstertje op de zolder. XVII. Het pand ,dat zich voorheen bevond op het adres Noordstraat 77, werd na een op 4 augustus 1971 verleende sloopvergunning naar de huidige locatie verplaatst. In de oorspronkelijke situatie was het pand gepleisterd en de topgevel afgerond. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)