Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Terrein waarin sporen van bewoning in Ottoland

Archeologie


2969ZA Ottoland (gemeente Graafstroom)
Zuid Holland

Bouwjaar: Neolithicum en Late Bronstijd


Beschrijving van Terrein waarin sporen van bewoning

Terrein waarin sporen van bewoning. Datering: Neolithicum en Late Bronstijd. Het monument is van algemeen belang wegens zijn betekenis voor de wetenschap. Gedeeltelijke bescherming, zie bijlage C. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 47132
Laatste wijziging: 2014-10-12 09:22:01.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Terrein waarin sporen van bewoning in Ottoland

Gedeelte van een boerderij, waarvan de verschillende onderdelen een schilderachtig geheel vormen. Woongedeelte met puntgevel en rechter uitbouw onder ..

A 7
Ottoland (Gemeente Graafstroom)
GEDEELTE VAN een BOERDERIJ, in oorsprong XVII ?, waarvan de verschillende onderdelen een schilderachtig geheel vormen. Woongedeelte met pun..

Gedeelte van een boerderij, waarvan de verschillende onderdelen een schilderachtig geheel vormen. Hoge stal onder zadeldak met riet gedekt

A 11
Ottoland (Gemeente Graafstroom)
GEDEELTE VAN een BOERDERIJ, in oorsprong XVII (?), waarvan de verschillende onderdelen een schilderachtig geheel vormen. Hoge stal onder za..

Hervormde kerk

A 59
Ottoland (Gemeente Graafstroom)
Ned. Herv. KERK. Eenvoudig bouwwerk op rechthoekige plattegrond met hoog zadeldak tussen puntgevels en klokketorentje boven de westgevel. ..

Boerderij, met rieten zadeldak, puntgevel met vlechtingen, links een uitbouw onder pannen zadeldak en in de rechter zijgevel baanderdeuren onder riete ..

A 78
Ottoland (Gemeente Graafstroom)
BOERDERIJ ca. 1800, met rieten zadeldak, puntgevel met vlechtingen, links een uitbouw onder pannen zadeldak en in de rechter zijgevel baande..

Grote boerderij met monumentaal bouwlichaam, bestaande uit een woonhuis met brede puntgevel en een hogere stal, beide onder een doorlopend rieten zade ..

A 80
Ottoland (Gemeente Graafstroom)
Grote BOERDERIJ (XIXc) met monumentaal bouwlichaam, bestaande uit een woonhuis met brede puntgevel en een hogere stal, beide onder een doorl..

Kaart & Routeplanner