Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Terrein waarin sporen van bewoning in Ottoland

Archeologie


2969ZA Ottoland (gemeente Graafstroom)
Zuid Holland

Bouwjaar: Neolithicum/Vroege Bronstijd


Beschrijving van Terrein waarin sporen van bewoning

Terrein waarin sporen van bewoning. Datering: Neolithicum/Vroege Bronstijd. Het monument is van algemeen belang wegens zijn betekenis voor de wetenschap. Gedeeltelijke bescherming, zie bijlage B. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 47131
Laatste wijziging: 2014-10-12 09:22:01.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Terrein waarin sporen van bewoning in Ottoland

Terrein waarin sporen van bewoning

-
Ottoland (Gemeente Graafstroom)
Terrein waarin sporen van bewoning. Datering: Vroege Bronstijd. Het monument is van algemeen belang wegens zijn betekenis voor de wetensch..

Gedeelte van een schilderachtige hoeve. Achterhuis met opzij een puntgevel met sierankers en een stal met hoog, rieten schilddak en baanderdeuren onde ..

A 94
Ottoland (Gemeente Graafstroom)
Gedeelte van een schilderachtige hoeve (in oorsprong XVII). ACHTERHUIS met opzij een puntgevel met sierankers (XVII) EN een STAL met hoog, ..

Boerderij met dwars woonhuis onder rieten dak. Losstaande houten schuur

A 128
Ottoland (Gemeente Graafstroom)
BOERDERIJ, in oorsprong XVII, met dwars woonhuis onder rieten dak. De linkerzijde heeft belangrijke details van de oorspronkelijke toestand..

Het Hoge Huis

B 30
Ottoland (Gemeente Graafstroom)
Monumentale HOFSTEDE 'Het Hoge Huis', in oorsprong XVIII A (?) met brede voorgevel van het woonhuis, dat grotendeels als opkamer is opgevat ..

Gedeelte van een schilderachtige hoeve. Langwerpig, dwars woonhuis onder rieten zadeldak tussen puntgevels met links een opkamer, waaronder getoogde k ..

A 92
Ottoland (Gemeente Graafstroom)
Gedeelte van een schilderachtige hoeve (in oorsprong XVII). Langwerpig, dwars WOONHUIS onder rieten zadeldak tussen puntgevels met links ee..

Kaart & Routeplanner