Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huisterp in Noordeloos

Archeologie


4225ZA Noordeloos (gemeente Giessenlanden)
Zuid Holland

Bouwjaar: Late Middeleeuwen


Beschrijving van Huisterp

Huisterp. Datering: Late Middeleeuwen. Het monument is van wetenschappelijke- en cultuurhistorische betekenis. Gedeeltelijke bescherming, zie bijlage B. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 47124
Laatste wijziging: 2014-10-12 09:22:01.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huisterp in Noordeloos

Terrein waarin sporen van bewoning

-
Hoogblokland (Gemeente Giessenlanden)
Terrein waarin sporen van bewoning. Datering: Neolithicum (Klokbeker-cultuur). Het monument is van algemeen belang wegens zijn betekenis v..

Terrein waarin sporen van bewoning

-
Hoogblokland (Gemeente Giessenlanden)
Terrein waarin sporen van bewoning. Datering: Neolithicum (Vlaardingen- en Klokbeker-cultuur). Het monument is van algemeen belang wegens ..

Gedeelte van een boerderij met goed bewaard woonhuis. Vensters met luiken en zesruitsramen. Vormt een geheel met het buurnummer 44

Dorpsweg 41
Hoogblokland (Gemeente Giessenlanden)
Gedeelte van een boerderij met goed bewaard woonhuis. Vensters met luiken en zesruitsramen. Vormt een geheel met het buurnummer 44.

Gedeelte van een boerderij met goed bewaard woonhuis onder rieten wolfdak. De afgeknotte puntgevel bezit vlechtingen en vensters met luiken en negen- ..

Dorpsweg 44
Hoogblokland (Gemeente Giessenlanden)
GEDEELTE VAN EEN BOERDERIJ met goed bewaard woonhuis (XVII ?) onder rieten wolfdak. De afgeknotte puntgevel bezit vlechtingen en vensters me..

Boerderij onder rieten wolfdak, dat zowel het woonhuis als de stal, die baanderdeuren onder rieten zadeldakje met houten puntgevel in de zijmuur heeft ..

Dorpsweg 55
Hoogblokland (Gemeente Giessenlanden)
BOERDERIJ (XVII) onder rieten wolfdak, dat zowel het woonhuis als de stal, die baanderdeuren onder rieten zadeldakje met houten puntgevel in..

Kaart & Routeplanner