Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Terrein waarin sporen van bewoning in Molenaarsgraaf

Archeologie


2973ZA Molenaarsgraaf (gemeente Graafstroom)
Zuid Holland

Bouwjaar: Neolithicum en Bronstijd


Beschrijving van Terrein waarin sporen van bewoning

Terrein waarin sporen van bewoning. Datering: Neolithicum en Bronstijd. Het monument is van algemeen belang wegens zijn betekenis voor de wetenschap. Gedeeltelijke bescherming, zie bijlage B. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 47121
Laatste wijziging: 2014-10-12 09:22:01.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Terrein waarin sporen van bewoning in Molenaarsgraaf

Terrein waarin sporen van bewoning

-
Ottoland (Gemeente Graafstroom)
Terrein waarin sporen van bewoning. Datering: Vroege Bronstijd. Het monument is van algemeen belang wegens zijn betekenis voor de wetensch..

Terrein waarin sporen van bewoning

-
Molenaarsgraaf (Gemeente Graafstroom)
Terrein waarin sporen van bewoning. Datering: Neolithicum. Het monument is van algemeen belang wegens zijn betekenis voor de wetenschap. ..

Boerderij, waarvan woon- en bedrijfsgedeelte onder een rieten zadeldak. Gepleisterde voorgevel met sierankers, vensters met luiken en zesruitsschuifra ..

Graafdijk-oost 16
Molenaarsgraaf (Gemeente Graafstroom)
Monumentale boerderij (XVII), waarvan woon- en bedrijfsgedeelte onder een rieten zadeldak. Gepleisterde voorgevel met sierankers, vensters m..

Boerderij, waarvan het woongedeelte een afgeknotte puntgevel met sierankers heeft en links een opkamer. Hogere houten stal onder een rieten dak met he ..

Graafdijk-oost 12
Molenaarsgraaf (Gemeente Graafstroom)
Boerderij (XVII ?), waarvan het woongedeelte een afgeknotte puntgevel met sierankers heeft en links een opkamer. Hogere houten stal onder ee..

Boerderij onder hoog, rieten wolfdak met in de rechter zijgevel inrijdeuren onder opgewipt dakgedeelte. In de voorgevel vensters met 20-ruitsschuifram ..

Graafdijk-oost 6
Molenaarsgraaf (Gemeente Graafstroom)
Boerderij 18e eeuw onder hoog, rieten wolfdak met in de rechter zijgevel inrijdeuren onder opgewipt dakgedeelte. In de voorgevel vensters me..

Kaart & Routeplanner