Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Brouwerij: Inventaris in Hilvarenbeek

Nijverheid Industrie

Vrijthof 20
5081CB Hilvarenbeek
Noord Brabant


Beschrijving van Brouwerij: Inventaris

Voorts is aan INVENTARIS aanwezig: twee kroonkurkmachines (een met elektrische aandrijving en een met voetaandrijving), aluminiumafsluitapparaat (handbediening), een roerstok, twee peilstokken voor de brouwketels, diverse biervaten met het merk de Roos, diverse koolzuurflessen met het merk de Roos, diverse brandmerken, koperen filter, enkele koperen maatemmers, bierboom, drie aardewerk siroopvaten, elektrische flessenspoelmachine, etiketten, bierviltjes, reclameplaten, limonadeafvulapparaat, kratten, flessen, meetapparatuur, moutschep, koperen steekstang en handtap, spoelapparaten, brouwerijgidsen en -boeken. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 469278
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Brouwerij: Inventaris in Hilvarenbeek

Brouwerij

Vrijthof 20
Hilvarenbeek
De BROUWERIJ heeft een rechthoekige plattegrond met daarop een bouwlaag, en is gedekt door een met rode pannen belegd zadeldak; de zijgevel ..

Brouwerij: stookruimte

Vrijthof 20
Hilvarenbeek
Tegen de linker zijgevel van de brouwerij bevindt zich een gecementeerde lagere aanbouw - de STOOKRUIMTE - geplaatst onder zadeldak met de n..

Brouwerij: muur met hoge poort

Vrijthof 20
Hilvarenbeek
De brouwerij is door middel van een muur met hoge POORT en een tweede muur verbonden met het woongedeelte; de lage muur is gecementeerd aan ..

Brouwerij: woonhuis

Vrijthof 20
Hilvarenbeek
Het poortgedeelte sluit aan tegen de zijgevel van een kleine teruggerooide rechthoekige aanbouw van het WOONHUIS; deze aanbouw kent een bouw..

Nederlands Hervormde Kerk

Vrijthof 22
Hilvarenbeek
N.H. Kerk, in 1809 gebouwd in gemengd klassicistisch- neogotische trant naar ontwerp van L. van Heijst; bakstenen zaalkerk met 3/8 sluiting ..

Kaart & Routeplanner

Route naar Brouwerij: Inventaris in Hilvarenbeek