Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Terrein waarin een grafheuvel in Putten

Archeologie


3880AA Putten
Gelderland


Beschrijving van Terrein waarin een grafheuvel

Terrein waarin een grafheuvel. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. Het perceel wordt niet geheel maar met een gedeeltelijke bescherming belast, voor zover betreft de daarin gelegen grafheuvel zelf alsmede een strook van 10 meter rondom, gemeten vanaf de voet van de heuvel. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 45851
Laatste wijziging: 2014-10-12 09:22:01.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Terrein waarin een grafheuvel in Putten

Terrein waarin 5 grafheuvels

-
Putten
Terrein waarin 5 grafheuvels. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. De percelen worden niet geheel maar met een gedeeltelijke bescherming b..

Twee grafheuvels

-
Putten
Twee grafheuvels, alsmede zones. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. Het monument is van wetenschappelijke- en cultuurhistorische betek..

Terrein waarin 3 grafheuvels

-
Koudhoorn (Gemeente Putten)
Terrein waarin 3 grafheuvels. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. De percelen worden niet geheel maar met een gedeeltelijke bescherming b..

Groot Spriel

Garderenseweg 146
Putten
Groot Spriel. In 1880 gebouwd landhuis in neorenaissancevormen. Bakstenen gebouw, rijk versierd met gecanneleerde en geblokte pilasters, geb..

Terrein waarin 12 grafheuvels

-
Koudhoorn (Gemeente Putten)
Terrein waarin 12 grafheuvels. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. Het perceel wordt niet geheel maar met een gedeeltelijke bescherming b..

Kaart & Routeplanner