Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Terrein waarin 5 grafheuvels in Putten

Archeologie


3880AA Putten
Gelderland


Beschrijving van Terrein waarin 5 grafheuvels

Terrein waarin 5 grafheuvels. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. De percelen worden niet geheel maar met een gedeeltelijke bescherming belast, voor zover betreft de daarin gelegen grafheuvels zelf alsmede een strook van 10 meter rondom, gemeten vanaf de voet van de heuvels. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 45850
Laatste wijziging: 2014-10-12 09:22:01.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Terrein waarin 5 grafheuvels in Putten

Terrein waarin een grafheuvel

-
Putten
Terrein waarin een grafheuvel. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. Het perceel wordt niet geheel maar met een gedeeltelijke bescherming b..

Groot Spriel

Garderenseweg 146
Putten
Groot Spriel. In 1880 gebouwd landhuis in neorenaissancevormen. Bakstenen gebouw, rijk versierd met gecanneleerde en geblokte pilasters, geb..

Twee grafheuvels

-
Putten
Twee grafheuvels, alsmede zones. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. Het monument is van wetenschappelijke- en cultuurhistorische betek..

Twee grafheuvels, alsmede een zone van 10 meter, gemeten vanaf de voet van de heuvels

-
Putten
Twee grafheuvels, alsmede een zone van 10 meter, gemeten vanaf de voet van de heuvels. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. Het monumen..

Terrein waarin 2 grafheuvels

-
Putten
Terrein waarin 2 grafheuvels. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. Het perceel wordt voor een kleiner gedeelte met bescherming belast, voo..

Kaart & Routeplanner