Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Grafveld in Nijmegen

Archeologie


6500AA Nijmegen
Gelderland

Bouwjaar: 1e eeuw na Chr.


Beschrijving van Grafveld

Grafveld. Datering: 1e eeuw na Chr. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 45810
Laatste wijziging: 2014-10-12 09:22:01.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Grafveld in Nijmegen

"Kopsendal"

Ubbergse Holleweg 18
Ubbergen
"Kopsendal", wit gepleisterd kubusvormig pand met verdieping onder laag schilddak. Dubbele woning met toegangen in de noordgevel met balkon ..

Villa Waalheuvel, monumentaal opgezet landhuis

Rijksstraatweg 24
Ubbergen
Monumentaal opgezet landhuis, ten dele daterend uit het derde kwart van de 19e eeuw, na 1916 in de huidige vorm gebracht en uitgebreid in op..

Voormalig tolhuis, wit gepleisterd pand ter breedte van drie traveeën, bestaande uit een iets vooruitspringend middenblok met verdieping onder zade ..

Rijksstraatweg 26
Ubbergen
Voormalig tolhuis, wit gepleisterd pand ter breedte van drie traveeën, bestaande uit een iets vooruitspringend middenblok met verdieping on..

Wit gepleisterd pand met lage verdieping onder een met pannen belegd laag schilddak. Horizontaal getrokken rillen in de pleister van de voorgevel. T-v ..

Rijksstraatweg 28
Ubbergen
Wit gepleisterd pand met lage verdieping onder een met pannen belegd laag schilddak. Horizontaal getrokken rillen in de pleister van de voor..

Huis "Schoonoord"

Rijksstraatweg 34
Ubbergen
Huis "Schoonoord". Gepleisterd neo-klassicistisch landhuis met Toscaanse zuilenportiek, Ionische zuilenparen tussen de vensters van de verdi..

Kaart & Routeplanner