Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Terrein waarin een grafveld bestaande uit 23 grafheuvels in Ommen

Archeologie


7730AA Ommen
Overijssel

Bouwjaar: Bronstijd en/of IJzertijd


Beschrijving van Terrein waarin een grafveld bestaande uit 23 grafheuvels

Terrein waarin een grafveld bestaande uit 23 grafheuvels. Datering: Bronstijd en/of IJzertijd. (gedeeltelijke bescherming, zie bijlage B). (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 45806
Laatste wijziging: 2014-10-12 09:22:01.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Terrein waarin een grafveld bestaande uit 23 grafheuvels in Ommen

Boerderij onder met riet gedekt schilddak. Onderschoer. Voorgevel met een 12-ruitskozijn met luiken behangen. Twee kleine ramen. Gesloten deur met bov ..

Junnerweg 7
Ommen
Boerderij onder met riet gedekt schilddak. Onderschoer. Voorgevel met een 12-ruitskozijn met luiken behangen. Twee kleine ramen. Gesloten de..

Keuterboerderijtje, opgetrokken uit donkere baksteen en gedekt door rieten wolfdak

Karshoekweg 2
Stegeren (Gemeente Ommen)
Keuterboerderijtje (gevelsteen 1853), opgetrokken uit donkere baksteen en gedekt door rieten wolfdak. Een deel van het linkerdakschild is me..

Boerderij

Dieselweg 1
Ommen
Boerderij. Schilddak met riet en pannen gedekt. In de voorgevel een 24-ruitsraam en twee 9-ruitsramen, alle met luiken behangen.

Fraai complex, bestaande uit een L-vormige boerderij onder afgewolfd zadeldak, een houten schuur met rieten schilddak en ingangen in de lange zijde en ..

Ridderinkweg 4
Arriën (Gemeente Ommen)
Fraai complex, bestaande uit een L-vormige boerderij onder afgewolfd zadeldak, een houten schuur met rieten schilddak en ingangen in de lang..

Boerderij onder afgewolfd rieten zadeldak

Ridderinkweg 2
Arriën (Gemeente Ommen)
Boerderij onder afgewolfd rieten zadeldak; de schuifvensters van de voorgevel hebben roedenverdeling en zijn met luiken behangen. XIX.

Kaart & Routeplanner