Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Terrein waarin de overblijfselen van het voormalige Kartuizer klooster "Domus Beatae Mariae Virginis" in Geertruidenberg

Archeologie


4930AA Geertruidenberg
Noord Brabant

Bouwjaar: 1336


Beschrijving van Terrein waarin de overblijfselen van het voormalige Kartuizer klooster "Domus Beatae Mariae Virginis"

Terrein waarin de overblijfselen van het voormalige Kartuizer klooster "Domus Beatae Mariae Virginis". Datering: gesticht in 1336. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 45431
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Terrein waarin de overblijfselen van het voormalige Kartuizer klooster "Domus Beatae Mariae Virginis" in Geertruidenberg

Overblijfselen klooster "Domus Beatae Mariae Virginis"

-
Raamsdonk (Gemeente Geertruidenberg)
Terrein waarin de overblijfselen van het voormalige Kartuizer klooster "Domus Beatae Mariae Virginis". Datering: stichting in 1336.

Dongecentrale

Centraleweg 16
Geertruidenberg
Inleiding Het KETELHUIS en het MACHINEGEBOUW van de Dongecentrale bevinden zich aan de westelijke zijde van het terrein. De in 1931 opgetro..

Dongecentrale

Centraleweg 16
Geertruidenberg
Inleiding Het FILTERGEBOUW, behorend bij het complex van de Dongecentrale, is gelegen op de noordoever van de Donge, ten zuidoosten van het..

Dongecentrale: Transformatorstation

Centraleweg 34
Geertruidenberg
Inleiding Het openlucht TRANSFORMATORSTATION is gelegen aan de uiterste oostzijde van het complexterrein, ten zuiden van de Centraleweg. He..

Villa Pinksterbloem

Oude Stadsweg 1
Geertruidenberg
Inleiding De VILLA "Pinksterbloem" is gelegen op een tot plantsoen gewijzigde omwalling, gesitueerd op de westelijke hoek van de Centralewe..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)