Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Terrein waarin overblijfselen van bewoning in Bladel

Archeologie


5530AA Bladel
Noord Brabant

Bouwjaar: waarschijnlijk Mesolithicum


Beschrijving van Terrein waarin overblijfselen van bewoning

Terrein waarin overblijfselen van bewoning. Datering: waarschijnlijk Mesolithicum. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 45290
Laatste wijziging: 2014-10-12 09:22:01.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Terrein waarin overblijfselen van bewoning in Bladel

Overblijfselen van kerkgebouw. Ter plaatse bevinden zich de overblijfselen van waarschijnlijk meerdere perioden van de oude Parochiekerk van Netersel

-
Netersel (Gemeente Bladel)
Overblijfselen van kerkgebouw. Ter plaatse bevinden zich de overblijfselen van waarschijnlijk meerdere perioden van de oude Parochiekerk van..

Inventaris van de St. Brigidakerk

De Hoeve 4
Netersel (Gemeente Bladel)
In de moderne St. Brigidakerk, welke zelf niet op de lijst wordt geplaatst een XVe eeuwse hardstenen doopvont (thans wijwatervat), indrukwek..

Mooi dorpshuis met dwars zadeldak tussen zijtopgevels waarvan de linkse evenals het dak met leien bekleed is; zesdelige schuiframen; bijgebouwtje (oor ..

De Hoeve 32
Netersel (Gemeente Bladel)
Mooi dorpshuis met dwars zadeldak tussen zijtopgevels waarvan de linkse evenals het dak met leien bekleed is; zesdelige schuiframen; bijgebo..

Langgevelboerderij. Eenlaags boerderij heeft een globaal rechthoekige plattegrond en wordt gedekt door een rieten wolfdak met aan de voorzijde oud Hol ..

Latestraat 11
Netersel (Gemeente Bladel)
Inleiding. De LANGGEVELBOERDERIJ Latestraat 11 dateert uit omstreeks 1875 en is gelegen aan de rand van de oude akkerbodems ten westen van ..

Karschop

Latestraat 11
Netersel (Gemeente Bladel)
Inleiding. Ten zuiden van de langgevelboerderij staat, met de rooilijn dicht aan de straat, een klein KARSCHOP, daterende uit omstreeks 187..

Kaart & Routeplanner