Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij met rieten wolfdak en in de voorgevel vensters met luiken en kleine roedenverdeling in de schuiframen in Ellecom

Boerderij

Binnenweg 61
6955AW Ellecom (gemeente Rheden)
Gelderland

Bouwjaar: mogelijk eerste kwart 19e eeuw


Beschrijving van Boerderij met rieten wolfdak en in de voorgevel vensters met luiken en kleine roedenverdeling in de schuiframen

BOERDERIJ (XIXa ?) met rieten wolfdak en in de voorgevel vensters met luiken en kleine roedenverdeling in de schuiframen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 42124
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij met rieten wolfdak en in de voorgevel vensters met luiken en kleine roedenverdeling in de schuiframen in Ellecom

Huis Middendorp

Binnenweg 57
Ellecom (Gemeente Rheden)
Huis "Middendorp", 1841. Goed bewaard landhuis van beganegrond met schilddak. Deuromlijsting met pilasters en hoofdgestel, vensters met luik..

Bernhalde

Binnenweg 45
Ellecom (Gemeente Rheden)
Huis "Bernhalde". Statig, witgepleisterd herenhuis, 1845, vergroot aan de achterzijde in 1848. Parterre en verdieping, omlopend schilddak; i..

'De oude pastorie'

Binnenweg 44
Ellecom (Gemeente Rheden)
"de oude pastorie". Deftig, witgepleisterd huis, 1860-'61, op rechthoekige plattegrond. Parterre met verdieping, middenrisaliet en omlopend ..

Nederlands hervormde kerk

de Friedhof 6
Ellecom (Gemeente Rheden)
Ned. Herv. Kerk. Romaanse tufstenen toren, 12e eeuw; driezijdig gesloten, laat-gotisch koor met netgewelf op kolonetten, waarvan die in de k..

Schildersatelier

Ds. G. Bosplantsoen 14
Ellecom (Gemeente Rheden)
Inleiding Dit bijzonder gaaf bewaarde en rijk gedetailleerde voormalige SCHILDERSATELIER lag oorspronkelijk in de tuin van de villa Zutphen..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)