Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Café De Mol in Zwolle

Boerderij

Heinoseweg 32
8026PD Zwolle
Overijssel

Bouwjaar: ca. 1800 1800 ca. 1800


Beschrijving van Café De Mol

Cafe De Mol. Pand onder rieten schilddak; in de lange, aan de weg gelegen gevel zesruitsschuifvensters, met luiken behangen; loodrecht op de achterzijde een bedrijfsgedeelte onder afgewolfd rieten zadeldak. Rechts een naar voren gelegen inrijschuur onder rieten schilddak. XVIII-XIX. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 41913
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Café De Mol in Zwolle

Huize Soeslo

Heinoseweg 18
Zwolle
Soeslo. BUITENHUIS op rechthoekige grondslag onder schilddak met hoekschoorstenen, lijstgevel op plint, eenvoudige voordeuromlijsting met bo..

Huize Soeslo, hoofdhuis

Heinoseweg 18
Zwolle
Omschrijving HOOFDHUIS, als onderdeel van de historische buitenplaats Soeslo. Het in oorsprong 17de eeuwse huis heeft voornamelijk in 1815..

Huize Soeslo, park

Heinoseweg 18
Zwolle
Omschrijving PARKAANLEG, als onderdeel van de historische buitenplaats Soeslo. Parkaanleg in Formele en Landschapsstijl bestaande uit la..

Huize Soeslo, koetshuis annex dienstwoning

Heinoseweg 20
Zwolle
Omschrijving KOETSHUIS annex DIENSTWONING, als onderdeel van de historische buitenplaats Soeslo, dateert uit de 17de eeuw. Het koetshuis ..

Huize Soeslo, hooiberg (I) met zeszijdige rieten kap

Heinoseweg 22
Zwolle
Omschrijving HOOIBERG, direct gelegen aan het op het landgoed zuidwestelijk georiënteerde pad langs de achterzijde van de boerderij. Va..

Kaart & Routeplanner


Foto's (3)