Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met aan de achterzijde puntgevel met vlechtingen en zijgevel, waarin geprofileerde, natuurstenen vensterdorpels in Zutphen

Woonhuis

Ravenstraatje 3
7201DG Zutphen
Gelderland


Beschrijving van Huis met aan de achterzijde puntgevel met vlechtingen en zijgevel, waarin geprofileerde, natuurstenen vensterdorpels

Huis met aan de achterzijde puntgevel met vlechtingen (XVId) en zijgevel, waarin geprofileerde, natuurstenen vensterdorpels. Deuromlijsting met verdiepte pilasters, stoep en erker. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 41405
Laatste wijziging: 2014-07-31 19:39:59.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met aan de achterzijde puntgevel met vlechtingen en zijgevel, waarin geprofileerde, natuurstenen vensterdorpels in Zutphen

woonhuis

Ravenstraatje 5
Zutphen
Hoekpand Ravenstraat. Gecementeerde trapgevel met geprofileerde dekplaten, rolwerk-vleugel-stukken en segmentvormig topfronton, waaronder ja..

woonhuis

Zaadmarkt 84 a
Zutphen
HOEKPAND met omlopend schilddak en gepleisterde lijstgevels. In het Ravenstraatje oude deur met knop en stoep. Schuiframen XIX A. Stoeppaal.

Pand met eenvoudige, gepleisterd lijstgeveltje met onder de lijst jaartalsteentje: ao 1658

Zaadmarkt 82
Zutphen
Pand met eenvoudige, gepleisterd lijstgeveltje (XIX) met onder de lijst jaartalsteentje: Ao 1658. In het schilddak dakkapel.

woonhuis

Zaadmarkt 78
Zutphen
Oorspronkelijk een huis, thans in twee woningen gesplitst (XVII ?) onder hoog schilddak, waarin dakkapel met fronton, gevel met kroonlijst (..

Pand onder hoog schilddak, waarin dakkapel met segmentvormig fronton, vleugelstukken en hijsbalk

Zaadmarkt 76
Zutphen
Pand onder hoog schilddak, waarin dakkapel met segmentvormig fronton, vleugelstukken en hijsbalk. Gecementeerde gevel onder rechte lijst (XI..

Kaart & Routeplanner