Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met gevel met boven de kroonlijst een zware, in hout uitgevoerde, gelobde top, waarin dakvenster met segmentvormige afsluiting in Zutphen

Woonhuis

Lange Hofstraat 17
7201HT Zutphen
Gelderland


Beschrijving van Pand met gevel met boven de kroonlijst een zware, in hout uitgevoerde, gelobde top, waarin dakvenster met segmentvormige afsluiting

Pand met gevel (XVIIIb) met boven de kroonlijst een zware, in hout uitgevoerde, gelobde top, waarin dakvenster met segmentvormige afsluiting. Geprofileerde vensterdorpels, Empire-ramen en deurpartij met vlakke pilasters. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 41253
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met gevel met boven de kroonlijst een zware, in hout uitgevoerde, gelobde top, waarin dakvenster met segmentvormige afsluiting in Zutphen

woonhuis

Lange Hofstraat 15
Zutphen
Hoekpand Bakkerstraat onder schilddak. Lijstgevel (XIXa) met in de verdieping Empire-ramen.

woonhuis

Lange Hofstraat 21
Zutphen
Hoekpand Kolenstraat onder schilddak (XVI ?) met aan de achterzijde puntgevel. Lijstgevel (XIXb). Het pand wordt geschoord door bakstenen bo..

Pand onder schilddak oorspronkelijk een geheel met nummer 25

Lange Hofstraat 23
Zutphen
Pand onder schilddak (XVI) oorspronkelijk een geheel met nummer 25. Het muurwerk van de voorgevel bestaat gedeeltelijk uit moppen. In de ver..

Pand met trapgevel met geprofileerde waterlijst onder de top, geprofileerde dakplaten, makelaar op gebeeldhouwd kopje en als bekroning een schildhoude ..

Lange Hofstraat 26
Zutphen
Pand met trapgevel (1614) met geprofileerde waterlijst onder de top, geprofileerde dakplaten, makelaar op gebeeldhouwd kopje en als bekronin..

woonhuis

Lange Hofstraat 13
Zutphen
Hoekpand Bakkerstraat onder schilddak. Lijstgevel (midden XIX) met in de verdieping hoge schuiframen uit de bouwtijd.

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)