Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met gepleisterde lijstgevel met stucversieringen en geprofileerde vensteromlijstingen met afgeronde hoeken in Zutphen

Woonhuis

Beukerstraat 69
7201LC Zutphen
Gelderland

Bouwjaar: derde kwart 19e eeuw 1850 derde kwart 19e eeuw


Beschrijving van Pand met gepleisterde lijstgevel met stucversieringen en geprofileerde vensteromlijstingen met afgeronde hoeken

PAND met gepleisterde lijstgevel met stucversieringen en geprofileerde vensteromlijstingen met afgeronde hoeken (XIXc). (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 41147
Laatste wijziging: 2014-10-12 19:38:37.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met gepleisterde lijstgevel met stucversieringen en geprofileerde vensteromlijstingen met afgeronde hoeken in Zutphen

Stedebouwkundig belangrijk pand met hoog zadeldak tegen puntgevel met ezelsrugafdekkingen

Beukerstraat 67
Zutphen
Stedebouwkundig belangrijk pand (XIV B) met hoog zadeldak tegen puntgevel met ezelsrugafdekkingen. In XVII A aanbouw toegevoegd met Gelderse..

Pand met gepleisterde klokgevel met geprofileerde, segmentvormige afdekking

Beukerstraat 71
Zutphen
PAND met gepleisterde klokgevel (XVIII) met geprofileerde, segmentvormige afdekking.

Stedebouwkundig belangrijk pand met hoog zadeldak, tegen puntgevel met ezelsrugafdekkingen

Beukerstraat 65
Zutphen
Stedebouwkundig belangrijk PAND (XIV B) met hoog zadeldak, tegen puntgevel met ezelsrugafdekkingen. Oorspronkelijke kap met nok evenwijdig a..

Pand onder schilddak met topschoorsteen. Lijstgevel met getoogde vensters met geprofileerde vensterdorpels. Dakvenster met fronton, vleugelstukken en ..

Beukerstraat 73
Zutphen
Pand onder schilddak met topschoorsteen. Lijstgevel XVIII met getoogde vensters met geprofileerde vensterdorpels. Dakvenster met fronton, vl..

Pand waarin deuromlijsting met pilasters en bovenlicht

Beukerstraat 52
Zutphen
Pand (XVI ?) onder mooi hoog zadeldak ter breedte van vijf vakken. Lijstgevel (XIXa), waarin deuromlijsting met pilasters en bovenlicht. Ges..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)