Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij "Vredelust" met inrijhek. Zomerhuis. Langgerekt bouwlichaam. Gepleisterde puntgevel. Links een opkamer in Zoeterwoude

Boerderij

Weipoortseweg 76
2381NH Zoeterwoude
Zuid Holland

Bouwjaar: 17e eeuw 1600 17e eeuw


Beschrijving van Boerderij "Vredelust" met inrijhek. Zomerhuis. Langgerekt bouwlichaam. Gepleisterde puntgevel. Links een opkamer

Boerderij "Vredelust" (XVII) met inrijhek (XIX). Zomerhuis. Langgerekt bouwlichaam. Gepleisterde puntgevel. Links een opkamer. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 41056
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij "Vredelust" met inrijhek. Zomerhuis. Langgerekt bouwlichaam. Gepleisterde puntgevel. Links een opkamer in Zoeterwoude

Boerderij "Altijd Zorg". Puntgevel met vlechtingen. Langgerekt rieten dak

Weipoortseweg 72
Zoeterwoude
Boerderij "Altijd Zorg" (XVII ?). Puntgevel met vlechtingen. Langgerekt rieten dak.

Boerderij "Altijd Zorg": wagenschuur annex paardenstal

Weipoortseweg 72
Zoeterwoude
Inleiding Een rechts van de zeventiende eeuwse boerderij staande WAGENSCHUUR annex PAARDENSTAL, behorende tot het boerderijcomplex "Ă„ltijd..

Boerderij "Altijd Zorg": karnhuis

Weipoortseweg 72a
Zoeterwoude
Inleiding Omstreeks 1900 gebouwd, links van de boerderij staand en door middel van een tussenlid met het zomerhuis verbonden voormalig KARN..

Boerderij "Altijd Zorg": boenhok

Weipoortseweg 72a
Zoeterwoude
Inleiding Vroeg-twintigste eeuws voormalig BOENHOK, onderdeel van het boerderijcomplex genaamd "Altijd Zorg" (beschermd onder monumentnumme..

Boerderij "Altijd Zorg": zomerhuis

Weipoortseweg 72a
Zoeterwoude
Inleiding Omstreeks 1900 gebouwd ZOMERHUIS, links van de boerderij gesitueerd en onderdeel van het boerderijcomplex "Altijd Zorg" (bescherm..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)