Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis onder zadeldak en met gepleisterde topgevel; met langsdeelschuur in gele baksteen, met door pannen belegd zadeldak tussen topgevels in Zevenbergen

Woonhuis

Zuidhaven 17
4761CR Zevenbergen (gemeente Moerdijk)
Noord Brabant

Bouwjaar: ca. 1800 1800 ca. 1800


Beschrijving van Huis onder zadeldak en met gepleisterde topgevel; met langsdeelschuur in gele baksteen, met door pannen belegd zadeldak tussen topgevels

Huis onder zadeldak en met gepleisterde topgevel; met langsdeelschuur uit omstreeks 1800 in gele baksteen, met door pannen belegd zadeldak tussen topgevels. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 40447
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis onder zadeldak en met gepleisterde topgevel; met langsdeelschuur in gele baksteen, met door pannen belegd zadeldak tussen topgevels in Zevenbergen

Grote schuur in gele baksteen met door pannen belegd zadeldak tussen een houten puntgevel met vlechtingen

Kerkstraat 23
Zevenbergen (Gemeente Moerdijk)
Grote schuur in gele baksteen met door pannen belegd zadeldak tussen een houten puntgevel met vlechtingen. Tuitgevel met vlechtingen aan de ..

Pand met gepleisterde klokgevel. Fraaie sierankers met uitgesmeed bladmotief. Boven de ramen van de verdieping sporen van ontlastingsbogen

Noordhaven 46
Zevenbergen (Gemeente Moerdijk)
Pand met gepleisterde klokgevel, 17e eeuws. Fraaie sierankers met uitgesmeed bladmotief. Boven de ramen van de verdieping sporen van ontlast..

Huis onder zadeldak en met gepleisterde trapgevel, met toppilaster op kraagsteen met masker, en lelie-ankers

Stationsstraat 1
Zevenbergen (Gemeente Moerdijk)
Huis onder zadeldak en met gepleisterde trapgevel, met toppilaster op kraagsteen met masker, en lelie-ankers. Begin 17e eeuw. In de V.L. ver..

Dubbel woonhuis met tuinmuur en hek

Markt 1
Zevenbergen (Gemeente Moerdijk)
Inleiding. Op de hoek van de Markt en de Merodestraat gelegen dubbel WOONHUIS met TUINMUUR en HEK, gebouwd in 1897 in een stijl waarbij ele..

Sint-Catharinakerk

Markt 4
Zevenbergen (Gemeente Moerdijk)
N.H. KERK. Gotische kerk, bestaande uit een driebeukig schip, een dwarspand, een rechtgesloten koor en aan de westzijde van het noorderdwars..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)