Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij met T-vormige plattegrond. Het woongedeelte draagt een rieten schilddak en heeft vensters met luiken en achtruitsschuiframen; de stal heeft een met riet en pannen gedekt wolfdak. in Babberich

Woonhuis

Beekseweg 40
6909DT Babberich (gemeente Zevenaar)
Gelderland

Bouwjaar: midden van de 19e eeuw


Beschrijving van Boerderij met T-vormige plattegrond. Het woongedeelte draagt een rieten schilddak en heeft vensters met luiken en achtruitsschuiframen; de stal heeft een met riet en pannen gedekt wolfdak.

Boerderij uit het midden van de 19e eeuw met T-vormige plattegrond. Het woongedeelte draagt een rieten schilddak en heeft vensters met luiken en achtruitsschuiframen. De stal heeft een met riet en pannen gedekt wolfdak. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 40433
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij met T-vormige plattegrond. Het woongedeelte draagt een rieten schilddak en heeft vensters met luiken en achtruitsschuiframen; de stal heeft een met riet en pannen gedekt wolfdak. in Babberich

Begraafplaats voor de familie De Nerée, onderdeel van de buitenplaats "Babberich"

Beekseweg 2
Babberich (Gemeente Zevenaar)
Omschrijving BEGRAAFPLAATS (XXa) gerealiseerd als onderdeel van de historische buitenplaats "Babberich" voor de familie De Nerée gelegen m..

Tuinmanswoning "Lotjeshoeve" met schuurtje, onderdeel van de buitenplaats "Babberich"

Beekseweg 2
Babberich (Gemeente Zevenaar)
Omschrijving TUINMANSWONING "Lotjeshoeve" met SCHUURTJE (XIXc) gebouwd als onderdeel van de historische buitenplaats "Babberich", in de noo..

Historische tuin- en parkaanleg van de buitenplaats "Babberich"

Beekseweg 2
Babberich (Gemeente Zevenaar)
Omschrijving HISTORISCHE PARKAANLEG (XIX) deels mogelijk ouder, als onderdeel van de historische buitenplaats "Babberich" bestaande uit lan..

Boerderij "Frans Joseph-hoeve", onderdeel van de buitenplaats "Babberich"

Beekseweg 2
Babberich (Gemeente Zevenaar)
Omschrijving BOERDERIJ "Frans Joseph-hoeve" (1872) gebouwd als onderdeel van de historische buitenplaats "Babberich" met Duitse architectuu..

Dienstvleugel van de buitenplaats "Babberich"

Beekseweg 2
Babberich (Gemeente Zevenaar)
Omschrijving DIENSTVLEUGEL (XIX en ouder) gebouwd als onderdeel van de historische buitenplaats "Babberich". Wit geschilderd gebouw (oorspr..

Kaart & Routeplanner


Foto's (6)