Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Houten huis, op zij voorzien van een tweemaal overgekraagde topgevel met uitgeschulpte windveren. Aan de straat twee topgevels met uitgeschulpte windveren, die steekkapellen afsluiten. Ingangsomlijsti .. in Oosthuizen

Boerderij

Westeinde 3
1474HA Oosthuizen (gemeente Zeevang)
Noord Holland

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Houten huis, op zij voorzien van een tweemaal overgekraagde topgevel met uitgeschulpte windveren. Aan de straat twee topgevels met uitgeschulpte windveren, die steekkapellen afsluiten. Ingangsomlijsti ..

Houten huis, op zij voorzien van een tweemaal overgekraagde topgevel met uitgeschulpte windveren. Aan de straat twee topgevels met uitgeschulpte windveren, die steekkapellen afsluiten. Ingangsomlijsting met verdiepte pilasters, XVIII. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 40334
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Houten huis, op zij voorzien van een tweemaal overgekraagde topgevel met uitgeschulpte windveren. Aan de straat twee topgevels met uitgeschulpte windveren, die steekkapellen afsluiten. Ingangsomlijsti .. in Oosthuizen

Kaaspakhuis met aan de voorzijde overkragende verdieping en een overkragende topgevel met uitgeschulpte windveren

Westeinde 7
Oosthuizen (Gemeente Zeevang)
Kaaspakhuis met aan de voorzijde overkragende verdieping en een overkragende topgevel met uitgeschulpte windveren, XVIII.

Hervormde Kerk bekend als de Grote of Sint-Nicolaaskerk

Raadhuisstraat 61
Oosthuizen (Gemeente Zeevang)
Herv. Kerk. Laatgotische kruiskerk met vijfzijdig gesloten koor en een open achtzijdig torentje op de kruising, 1511-1518. Middel- eeuwse al..

Houten huis met aan de straat een puntgevel met fronton boven een bakstenen pui

Raadhuisstraat 55
Oosthuizen (Gemeente Zeevang)
Houten huis met aan de straat een puntgevel met fronton boven een bakstenen pui, XVIII.

Bakstenen huis met schilddak. Ingang met bovenlicht tussen pilasters in het midden van de voorgevel. Daarboven een dakkapel met gesneden vleugelstukke ..

Raadhuisstraat 42
Oosthuizen (Gemeente Zeevang)
Bakstenen huis met schilddak. Ingang met bovenlicht tussen pilasters in het midden van de voorgevel. Daarboven een dakkapel met gesneden vle..

Bakstenen huis met schilddak. Gesneden Lodewijk XV-DEUR en snijraam tussen geblokte pilasters in het midden van de voorgevel. Daarboven een dakkapel m ..

Raadhuisstraat 29
Oosthuizen (Gemeente Zeevang)
Bakstenen huis met schilddak. Gesneden Lodewijk XV-DEUR en snijraam tussen geblokte pilasters in het midden van de voorgevel. Daarboven een ..

Kaart & Routeplanner

Route naar Houten huis, op zij voorzien van een tweemaal overgekraagde topgevel met uitgeschulpte windveren. Aan de straat twee topgevels met uitgeschulpte windveren, die steekkapellen afsluiten. Ingangsomlijsti .. in Oosthuizen

Foto's (3)