Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij op T-vormige plattegrond, onder rieten wolfdaken. In de woning ramen met kleine roedenverdeling en met luiken in Zeeland

Boerderij

Kerkstraat 108
5411CM Zeeland (gemeente Landerd)
Noord Brabant

Bouwjaar: 19e eeuw


Beschrijving van Boerderij op T-vormige plattegrond, onder rieten wolfdaken. In de woning ramen met kleine roedenverdeling en met luiken

Boerderij op T-vormige plattegrond, onder rieten wolfdaken. In de woning ramen met kleine roedenverdeling en met luiken. 19e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 40318
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij op T-vormige plattegrond, onder rieten wolfdaken. In de woning ramen met kleine roedenverdeling en met luiken in Zeeland

Coppensmolen

Kerkstraat 122
Zeeland (Gemeente Landerd)
Molen. Ronde stenen beltkorenmolen uit 1881.

Voormalig schoolgebouw. Rechthoekig pand met getoogde vensters en langgerekt pannen schilddak. Geprofileerde, bakstenen waterlijst onder de dakvoet. A ..

Kerkstraat 55
Zeeland (Gemeente Landerd)
Voormalig schoolgebouw, daterend uit 1843. Rechthoekig pand met getoogde vensters en langgerekt pannen schilddak. Geprofileerde, bakstenen w..

Heilige Jacobus de Meerdere

Kerkstraat 51
Zeeland (Gemeente Landerd)
Inleiding De R.K. PASTORIE van de parochie H. Jacobus de Meerdere staat aaan de westelijke zijde van de Kerkstraat, ten zuiden van de R.K. ..

Heilige Jacobus de Meerdere

Kerkstraat 51
Zeeland (Gemeente Landerd)
Inleiding. Aan de westelijke zijde van de Kerkstraat te Zeeland staat centraal in het dorp het R.K. KERKGEBOUW van de Heilige Jacobus de Me..

Heilige Jacobus de Meerdere

Kerkstraat 51
Zeeland (Gemeente Landerd)
Inleiding Aan de westelijke zijde van de R.K. kerk van de Heilige Jacobus de Meerdere ligt het overigens niet beschermde kerkhof van de par..

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij op T-vormige plattegrond, onder rieten wolfdaken. In de woning ramen met kleine roedenverdeling en met luiken in Zeeland

Foto's (3)