Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met verdieping en dwars zadeldak. In de gepleisterde gevel, die een 19e-eeuws karakter draagt, drie ruitvormige zandstenen medaillons, waarin gebeeldhouwde koppen en profiel. Winkelpui uit het de .. in Zaltbommel

Woonhuis

Gasthuisstraat 4
5301CC Zaltbommel
Gelderland

Bouwjaar: ca. 1535 1535 ca. 1535


Beschrijving van Pand met verdieping en dwars zadeldak. In de gepleisterde gevel, die een 19e-eeuws karakter draagt, drie ruitvormige zandstenen medaillons, waarin gebeeldhouwde koppen en profiel. Winkelpui uit het de ..

Pand met verdieping en dwars zadeldak. In de gepleisterde gevel, die een 19e eeuws karakter draagt, drie ruitvormige zandstenen medaillons, waarin gebeeldhouwde koppen en profiel, daterend uit omstreeks 1535. Winkelpui uit het derde kwart van de 19e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 40171
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met verdieping en dwars zadeldak. In de gepleisterde gevel, die een 19e-eeuws karakter draagt, drie ruitvormige zandstenen medaillons, waarin gebeeldhouwde koppen en profiel. Winkelpui uit het de .. in Zaltbommel

Pand met gepleisterde trapgevel

Boschstraat 10
Zaltbommel
PAND met gepleisterde trapgevel uit het midden van de 16e eeuw. De vensters zijn gevat binnen nissen met ontlastingsbogen, waarvan die in de..

Pand met eenvoudige lijstgevel. In de verdiepingsvensters schuiframen uit de bouwtijd van de gevel. Kroonlijst met in het fries verdiepte velden

Boschstraat 4
Zaltbommel
Pand met eenvoudige lijstgevel uit het derde kwart der 19e eeuw. In de verdiepingsvensters schuiframen uit de bouwtijd van de gevel. Kroonli..

Pand met verdieping en dwars zadeldak. Gepleisterde voorgevel met in de verdieping twee vensters met zesruitsschuiframen

Boschstraat 2
Zaltbommel
Pand met verdieping en dwars zadeldak, 16e of 17e eeuw. Gepleisterde voorgevel met in de verdieping twee vensters met zesruitsschuiframen.

Pand op de hoek van de boschstraat

Markt 1
Zaltbommel
Pand uit de 16e of 17e eeuw op de hoek van de Boschstraat. Verdieping met hoog schilddak, aan de achterzijde tegen puntgevel met rookkanaal ..

Voormalige Stadsapotheek

Markt 3
Zaltbommel
Voormalige Stadsapotheek. Pand met slanke trapgevel uit het midden der 16e eeuw. De eerste verdieping en de eerste zolderverdieping worden i..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)