Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met verdieping en zadeldak. Gepleisterde voorgevel, eerste helft 19e eeuw, met rechte kroonlijst, vensters met negenruitsramen, vroeg 19e-eeuwse deur en stoep in Zaltbommel

Woonhuis

Gamerschestraat 64
5301AT Zaltbommel
Gelderland

Bouwjaar: 19e eeuw


Beschrijving van Pand met verdieping en zadeldak. Gepleisterde voorgevel, eerste helft 19e eeuw, met rechte kroonlijst, vensters met negenruitsramen, vroeg 19e-eeuwse deur en stoep

PAND met verdieping en zadeldak. Gepleisterde voorgevel, eerste helft 19e eeuw, met rechte kroonlijst, vensters met negenruitsramen, vroeg 19e eeuwse deur en stoep. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 40163
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met verdieping en zadeldak. Gepleisterde voorgevel, eerste helft 19e eeuw, met rechte kroonlijst, vensters met negenruitsramen, vroeg 19e-eeuwse deur en stoep in Zaltbommel

Dwarshuis van begane-grond met zadeldak. De eenvoudige lijstgevel uit het eerste kwart der 19e eeuw heeft een deur met geprofileerd kalf en te weerszi ..

Gamerschestraat 62
Zaltbommel
Dwarshuis van begane-grond met zadeldak, 16e eeuw. De eenvoudige lijstgevel uit het eerste kwart der 19e eeuw heeft een deur met geprofileer..

Pand met verdieping en zadeldak

Gamerschestraat 60
Zaltbommel
Pand met verdieping en zadeldak. Gepleisterde lijstgevel, eerste helft 19e eeuw, Met zes- en vierruitsschuiframen in de vensters. Goede 19e ..

Pand met verdieping en hoog schilddak. Gepleisterde lijstgevel met in de verdiepingsvensters zesruitsschuiframen

Gamerschestraat 77
Zaltbommel
Pand met verdieping en hoog schilddak. Gepleisterde lijstgevel, midden 19e eeuw met in de verdiepingsvensters zesruitsschuiframen.

Pand op de hoek van de Zandstraat, bestaande uit twee parallel lopende vleugels, elk onder een zadeldak tussen puntgevels met vlechtingen. In de zijge ..

Gamerschestraat 73
Zaltbommel
Pand op de hoek van de Zandstraat, bestaande uit twee parallel lopende vleugels, elk onder een zadeldak tussen puntgevels met vlechtingen, 1..

Hoekpand met verdieping en schilddak

Gamerschestraat 81
Zaltbommel
Hoekpand met verdieping en schilddak, derde kwart 19e eeuw. Gepleisterde gevels met kroonlijst; vensters met geprofileerde omlijstingen en s..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)