Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand, blijkens de afgeknotte trapgevel links. Goed bewaarde lijstgevel uit het midden van de 19e eeuw met zesruitsschuiframen. Het dak is verminkt in Zaltbommel

Woonhuis

Gamerschestraat 24
5301AS Zaltbommel
Gelderland

Bouwjaar: 16e eeuw 1500 16e eeuw


Beschrijving van Pand, blijkens de afgeknotte trapgevel links. Goed bewaarde lijstgevel uit het midden van de 19e eeuw met zesruitsschuiframen. Het dak is verminkt

Pand, blijkens de afgeknotte trapgevel links uit de 16e eeuw. Goed bewaarde lijstgevel uit het midden van de 19e eeuw met zesruitsschuiframen. Het dak is verminkt. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 40158
Laatste wijziging: 2014-07-31 19:39:59.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand, blijkens de afgeknotte trapgevel links. Goed bewaarde lijstgevel uit het midden van de 19e eeuw met zesruitsschuiframen. Het dak is verminkt in Zaltbommel

Pand met verdieping en zadeldak, dat links wordt afgesloten door een trapgevel met ezelsrugafdekkingen

Gamerschestraat 22
Zaltbommel
Pand met verdieping en zadeldak, dat links wordt afgesloten door een trapgevel met ezelsrugafdekkingen, waarschijnlijk 16e eeuws. De gepleis..

Gedeelte van in oorsprong twee huizen onder een hoog zadeldak tussen puntgevels. De lijstgevel die voor het pand in de eerste helft der 19e eeuw werd ..

Gamerschestraat 18
Zaltbommel
Gedeelte van in oorsprong twee huizen onder een hoog zadeldak tussen puntgevels. De lijstgevel die voor het pand in de eerste helft der 19e ..

Pand met verdieping en schilddak, dat aan de achterzijde aansluit tegen een gepleisterde puntgevel. Voorgevel met kroonlijst

Gamerschestraat 32
Zaltbommel
Pand met verdieping en schilddak, dat aan de achterzijde aansluit tegen een gepleisterde puntgevel. Voorgevel, met kroonlijst, van karakter ..

Gedeelte van in oorsprong twee huizen onder een hoog zadeldak tussen puntgevels. De lijstgevel die voor het pand werd opgetrokken heeft een hardstenen ..

Gamerschestraat 14
Zaltbommel
GEDEELTE van in oorsprong TWEE HUIZEN onder een hoog zadeldak tussen puntgevels. De lijstgevel die voor het pand in de eerste helft der 19e ..

Pand met curieuze, gepleisterde lijstgevel uit het derde kwart 19e eeuw

Gamerschestraat 12
Zaltbommel
PAND met curieuze, gepleisterde lijstgevel uit het derde kwart der 19e eeuw. De verdiepingen, gescheiden door brede hoofdgestellen, worden g..

Kaart & Routeplanner