Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Gedeelte van in oorsprong twee huizen onder een hoog zadeldak tussen puntgevels. De lijstgevel die voor het pand werd opgetrokken heeft een hardstenen plint. In de parterre achtruits- en in de verdiep .. in Zaltbommel

Woonhuis

Gamerschestraat 14
5301AS Zaltbommel
Gelderland

Bouwjaar: eerste helft 19e eeuw (lijstgevel)


Beschrijving van Gedeelte van in oorsprong twee huizen onder een hoog zadeldak tussen puntgevels. De lijstgevel die voor het pand werd opgetrokken heeft een hardstenen plint. In de parterre achtruits- en in de verdiep ..

GEDEELTE van in oorsprong TWEE HUIZEN onder een hoog zadeldak tussen puntgevels. De lijstgevel die voor het pand in de eerste helft der 19e eeuw werd opgetrokken heeft een hardstenen plint. In de parterre achtruits- en in de verdieping negenruitsschuiframen. IJzeren stoephekje. Vormt een geheel met het buurnummer 18. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 40155
Laatste wijziging: 2014-10-12 10:13:45.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Gedeelte van in oorsprong twee huizen onder een hoog zadeldak tussen puntgevels. De lijstgevel die voor het pand werd opgetrokken heeft een hardstenen plint. In de parterre achtruits- en in de verdiep .. in Zaltbommel

Gedeelte van in oorsprong twee huizen onder een hoog zadeldak tussen puntgevels. De lijstgevel die voor het pand in de eerste helft der 19e eeuw werd ..

Gamerschestraat 18
Zaltbommel
Gedeelte van in oorsprong twee huizen onder een hoog zadeldak tussen puntgevels. De lijstgevel die voor het pand in de eerste helft der 19e ..

Pand met curieuze, gepleisterde lijstgevel uit het derde kwart 19e eeuw

Gamerschestraat 12
Zaltbommel
PAND met curieuze, gepleisterde lijstgevel uit het derde kwart der 19e eeuw. De verdiepingen, gescheiden door brede hoofdgestellen, worden g..

Pand met verdieping en zadeldak, dat links wordt afgesloten door een trapgevel met ezelsrugafdekkingen

Gamerschestraat 22
Zaltbommel
Pand met verdieping en zadeldak, dat links wordt afgesloten door een trapgevel met ezelsrugafdekkingen, waarschijnlijk 16e eeuws. De gepleis..

Pand, blijkens de afgeknotte trapgevel links. Goed bewaarde lijstgevel uit het midden van de 19e eeuw met zesruitsschuiframen. Het dak is verminkt

Gamerschestraat 24
Zaltbommel
Pand, blijkens de afgeknotte trapgevel links uit de 16e eeuw. Goed bewaarde lijstgevel uit het midden van de 19e eeuw met zesruitsschuiframe..

Pand op L-vormige plattegrond, met aan de voorzijde een gepleisterde lijstgevel van midden 19e-eeuws karakter. In de verdieping vensters met zesruitss ..

Gamerschestraat 4
Zaltbommel
Pand op L-vormige plattegrond, met aan de voorzijde een gepleisterde lijstgevel van midden 19e eeuws karakter. In de verdieping vensters met..

Kaart & Routeplanner